Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Απόκρουση φασιστικής πρόκλησης

ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ! 

 

ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΗΓΑΝ "ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ" ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ!
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΦΥΓΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΨΕΚΑΖΟΝΤΑΣ Μ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ!
Σάββατο μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του Ελληνικού έκανε την εμφάνισή της μια 30μελής συντετατγμένη ομάδα φασιστών με σημαίες και συνεργεία διανομής τύπου. 
Πολίτες του Ελληνικού με επικεφαλής το Δήμαρχο και αντιδημάρχους απώθησαν τη συμμορία έξω από τα όρια της πόλης για αρκετά χιλιόμετρα μέχρι τη Γλυφάδα.
Εκεί το πλήθος του κόσμου στο οποίο είχε προστεθεί και ο δήμαρχος Γλυφάδας, με πολίτες της πόλης του, δέχτηκε απρόκλητη επίθεση με χημικά από ανδρες των ΜΑΤ που έσπευσαν να καλύψουν τη φυγή των φασιστών.
Σημειώνεται ότι η απώθηση της συμμορίας έγινε χωρίς επεισόδια αλλά με συνθήματα αποδοκιμασίας από τους πολίτες. Η αστυνομία δεν είχε κανένα λόγο να χτυπήσει τους πολίτες.
Λίγο αργότερα αξιωματικός της αστυνομίας που δήλωσε ότι είναι διοικητής του τμήματος Γλυφάδας ζήτησε συγγνώμη από τους δύο Δημάρχους λέγοντας ότι δεν γνώριζε η αστυνομία την παρουσία τους ανάμεσα στους πολίτες.
Ωστόσο παραμένουν ερωτήματα για το ρόλο της αστυνομίας και τις διασυνδέσεις δυνάμεων της με τις φασιστικές συμμορίες της χρυσής αυγής.
Η αντιδήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Ροδή Γεωργακάκη μιλά στο ρ/σ "στο κόκκινο" λίγο μετά την επίθεση της αστυνομίας.