Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Μήνυμα από τη Γλυφάδα: Δικαιοσύνη Παντού

 


Γλυφάδα 16.5.2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενώνουμε τη φωνή μας για την Αλλαγή

Η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αποτελεί εγγύηση πολιτικής αλλαγής

Ξεκάθαρο το μήνυμα και από την Τερψιθέα της Γλυφάδας.

Για να τελειώσει η τετραετία της διαφθοράς, της διαπλοκής και της φτωχοποίησης. Να ανοίξει ο δρόμος για την αλλαγή και τη δικαιοσύνη ΠΑΝΤΟΥ.

Την Κυριακή τα ψέματα τελειώνουν. Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα. Ξημερώνουν μέρες δικαιοσύνης, μέρες δημοκρατίας, μέρες αξιοκρατίας. Ξημερώνουν ξανά μέρες του λαού.

Στέλνουμε μήνυμα για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στην κάλπη της Απλής Αναλογικής που θα φέρει την πολιτική αλλαγή. Με τη δημιουργία σταθερής, βιώσιμης, προοδευτικής, δημοκρατικής κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα.

Κυβέρνησης που μπορεί να βγάλει τη χώρα από τα καταστροφικά αδιέξοδα στα οποία την έχει οδηγήσει ο Μητσοτάκης και οι ακραία νεοφιλελεύθερες πολιτικές του.

Υλοποιώντας το πρόγραμμά με τα 11 άρθρα του Συμβολαίου Αλλαγής για δικαιοσύνη παντού! Για Αύξηση Μισθών, Μείωση τιμών (καταπολέμηση αισχροκέρδειας) Ρύθμιση Χρεών & Δίκαιο Αποτελεσματικό Κράτος που αποτελούν τη βάση για μια άλλη πορεία της χώρας μας.

Την επιβλητική συγκέντρωση διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Νότιας Αθήνας σε συνεργασία με τις Ο.Μ. Αργυρούπολης, Ελληνικού και Γλυφάδας του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στην πλατεία Αγ. Τρύφωνα στην Άνω Γλυφάδα.

Στην εκδήλωση μίλησαν και απεύθυναν χαιρετισμό οι υποψήφιες  Βουλεύτριες και οι Βουλευτές του Β’3 Νότιου Τομέα Αθηνών Βασιλική Κατριβάνου, Σιμόνη Λιντζεράκου, Γιάννης Μουζάλας,  Νίκος Παππάς, Μιθριδάτης Χατζηχατζόγλου, Ραλλία Χρηστίδου.

Εντείνουμε τις προσπάθειες, πάμε μαζικά στην κάλπη με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.

O.M. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

http://syrizaglyfadas.blogspot.gr/

https://www.facebook.com/SyrizaGlyfadasOfficial/

Γ. Γεννηματά 71 Πλ. Αγ. Τρύφωνα 165 62, Άνω Γλυφάδα τηλ .210 9640027