Κυριακή 25 Μαρτίου 2012


Ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας,

Πέμπτη 29/3, στις 7:30μμ,

στο ΚΑΠΗ Αγ.Τρύφωνα (οδός Αρχιπελάγους και Κ. Αθανάτου).


Η μνημονιακή δοτή συγκυβέρνηση των κομμάτων του δικομματισμού, συνεχίζει την βάρβαρη επίθεσή της σε όλα τα πεδία της πολιτικής, κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου. Υλοποιεί με ταχύτατες διαδικασίες το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και του φυσικού πλούτου της χώρας.

Επιδιώκει το ξεπούλημα του «Ελληνικού» για την αποπληρωμή των τόκων μόνο τριών μηνώντου διεθνούς χρέους της χώρας που δεν δημιούργησε ο λαός και οι εργαζόμενοι. Το θυσιάζει στο βωμό των κερδοσκοπικών «επενδυτικών» συμφερόντων.




Ψήφισε την νέα δανειακή σύμβαση και προετοιμάζει - υλοποιώντας την αντιλαϊκή πολιτική που επιβάλουν οι τοκογλύφοι δανειστές μας, η Ε.Ε. και το ΔΝΤ - την εφαρμογή μετά τις εκλογές σειρά νέων δυσβάστακτων μέτρων ύψους τουλάχιστο 15 δις € που θα πλήξουν βάναυσα τα λαϊκά στρώματα και τους εργαζόμενους.

Η Αριστερά πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια στους αγώνες που θα δοθούν σε όλα τα μέτωπα. Σήμερα είναι περισσότερο απαραίτητη από ποτέ η συγκρότηση ενός νέου ισχυρού πόλου, ενός μετώπου κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, μιας νέας λαϊκής πλειοψηφίας που θα ανατρέψει αυτές τις κυβερνήσεις και την πολιτική τους. Στον πυρήνα αυτού του μετώπου πρέπει να είναι η Αριστερά, η Αριστερά που παλεύει για να ανατρέψει αυτό το άδικο σύστημα, η Αριστερά που ανοίγει νέους δρόμους προς τον σοσιαλισμό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει την ενωτική του πρόταση γιατί πιστεύει πως απέναντι στον μύθο των νεοφιλελεύθερων μονόδρομων υπάρχει και άλλος δρόμος. Ο δρόμος της υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων, ο δρόμος της Αριστεράς.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, σταθερά προσανατολισμένοι στον αγώνα για την ανατροπή της μνημονιακής συγκυβέρνησης και των αντιλαϊκών πολιτικών από όπου και αν εκπορεύονται, οργανώνουν Ανοιχτή συνέλευση την Πέμπτη 29/3, στις 7:30μμ, στο ΚΑΠΗ Αγ.Τρύφωνα (οδός Αρχιπελάγους και Κ. Αθανάτου – Γλυφάδα).

Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας που έχουν ανάλογες ανησυχίες για το μέλλον αυτού του τόπου, να πάρουν μέρος στην ανοιχτή συνέλευσή μας όπου θα συζητήσουμε την ανάγκη έντασης της αγωνιστικής μας δράσης και της καλύτερης οργάνωσης των παρεμβάσεων μας στην περιοχή ενόψει μάλιστα των προσεχών εκλογών αλλά και των ενωτικών αγώνων που απαιτούνται για την επιτυχή έκβασή του.

Ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας,

Πέμπτη 29/3, στις 7:30μμ,

στο ΚΑΠΗ Αγ.Τρύφωνα (οδός Αρχιπελάγους και Κ. Αθανάτου).

ΓΛΥΦΑΔΑ 21 Μαρτίου 2012

Μπορείτε να μας βρείτε στο τηλ. 6945 754555

στο mail: glyfadasyriza@gmail.com

και στο blog: http://syrizaglyfadas.blogspot.com/