Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/4 Συλλαλητήριο στις 6.30 μ.μ. στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
               ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
Κ Α Λ Ε Σ Μ Α ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΑΠΡΙΛΗ
ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 6.30 μ.μ.
Η μνημονιακή κυβέρνηση της εσωτερικής τρόικας, σε απόλυτη συμφωνία με την τρόικα εξωτερικού, ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ, προχώρησε στην κατάθεση του πολυνομοσχεδίου, με στόχο να γίνει η ψήφισή του με τη διαδικασία του κατεπείγοντος ως την Κυριακή.
 Με το πολυνομοσχέδιο αυτό υλοποιεί τις δεσμεύσεις της προς τους τοκογλύφους δανειστές για 15.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Επίσης, περνούν άλλοι 25.000 σε καθεστώς διαθεσιμότητας ως επίορκοι και εξαιτίας των συγχωνεύσεων και των λουκέτων που προωθούνται σε οργανισμούς του Δημοσίου, ενώ παράλληλα προωθούνται αντίστοιχες ιδιωτικοποιήσεις. Με το ίδιο νομοσχέδιο η κυβέρνηση προχωρά στη διατήρηση των χαρατσιών, σε νέα μείωση του κατώτατου μισθού και των συντάξεων, κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, συνέχιση της εξοντωτικής φοροληστείας και στην νέα απόπειρα τρομοκράτησης ανέργων και εργαζομένων.

Με λίγα λόγια θα έχουμε την εφαρμογή ενός νέου μνημονίου με καταστροφικές συνέπειες για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα. Απέναντι σε αυτή την πολιτική, ο μοναδικός δρόμος για να σταματήσει ο κατήφορος και να μπει φρένο στην πλήρη φτωχοποίηση των εργαζομένων και του λαού, είναι ο μαζικός ενωτικός αγώνας για την ανατροπή αυτών των πολιτικών. Αντιδρούμε σ’ αυτήν την καταστροφική πολιτική που διαλύει και ξεπουλά τα δημόσια και κοινωνικά αγαθά και αποσαθρώνει τον κοινωνικό ιστό.
Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας, εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους, μικροεπαγγελματίες, τη νεολαία, να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο που διοργανώνουν τα συνδικάτα – το συντονιστικό των πρωτοβάθμιων σωματείων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα την Κυριακή 28 Απριλίου στο Σύνταγμα στις 6.30 το απόγευμα, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.
Στο συλλαλητήριο αυτό καλεί και το συντονιστικό των συλλογικοτήτων  των 3ΔΕΝ «ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !» (βλέπετε και το συνημμένο δελτίο τύπου)
cid:image001.jpg@01CDF969.AF1D55B0
 
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ  ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΣΤΙΣ 6:00 μ.μ. στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ στον Αγ. Δημήτριο(LIDL)
 
Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε!
 
Διαδίδουμε στους συμπολίτες μας - όσο πλατύτερα γίνεται - το Κάλεσμα για το αυριανό Συλλαλητήριο στις 6.30 μ.μ. στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
 
Τηλ.: 6945754555, 6946505419, 6936838922
Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας
Ενάντια στο μνημόνιο και τις αντιλαϊκές πολιτικές