Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Ανατροπή στη Γλυφάδα: Ναι ή Όχι στα μνημόνια και στη λιτότητα; Ναι ή Όχι στην υποταγή μας;


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ 5/7
Αυτή την Κυριακή 5/7 ο ελληνικός λαός καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του. Σε αυτές την κρίσιμες στιγμές του δίνεται η ευκαιρία να πει ένα περήφανο ΟΧΙ στο τελεσίγραφο και τους εκβιασμούς των δανειστών, που θέλουν να μας επιβάλουν μνημόνιο και σκληρή λιτότητα, αμφισβητώντας τη βούληση του λαού όπως αυτή εκφράστηκε στις εκλογές της 25ης Γενάρη.
Εμείς δεν εκβιαζόμαστε! Με ένα ισχυρό και βροντερό ΟΧΙ βάζουμε τέλος στις πολιτικές λιτότητας, στην εξαθλίωση, στην ταπείνωση και στο φόβο. Δεν αποδεχόμαστε επιπλέον μειώσεις στους μισθούς και στις συντάξεις μας, κατάργηση του ΕΚΑΣ, έκτακτες εισφορές, αύξηση του ΦΠΑ, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας μας. Λέμε, λοιπόν, ένα ΟΧΙ που θα υψώσει ένα τείχος στην ύφεση και την απαξίωση του κοινωνικού κράτους, ανοίγοντας νέα μονοπάτια οικονομικής διαχείρισης και παραγωγικής ανασυγκρότησης,  όπου οι ανάγκες των φτωχών και ανίσχυρων θα είναι σε πρώτη προτεραιότητα.
Παρόλη την τρομοκρατία που ασκείται από τα ΜΜΕ και τις μνημονιακές δυνάμεις, που τόσα χρόνια κατέστρεφαν τη χώρα εμείς γνωρίζουμε καλά ότι το ερώτημα είναι ένα και ξεκάθαρο:
Ναι ή Όχι στα μνημόνια και στη λιτότητα;
Ναι ή Όχι στην υποταγή μας;
Τις επόμενες μέρες η Ανατροπή στη Γλυφάδα θα βρεθεί στην  πρώτη γραμμή του αγώνα μαζί με χιλιάδες πολίτες, συλλογικότητες, οργανώσεις, φορείς και κόμματα, στο πλάι των λαών της Ευρώπης  που μάχονται κατά της λιτότητας και των οικονομικών ελίτ, με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα, απέναντι στον πανικό και την τρομοκράτηση που οι ισχυροί της Ευρώπης, σε συνεργασία με την εγχώρια προπαγάνδα, θα προσπαθήσουν να καλλιεργήσουν. Σε αυτές τις ιστορικές στιγμές καλούμε το δήμαρχο της πόλης μας κύριο Παπανικολάου να σταματήσει να εξυπηρετεί με τις δηλώσεις του τις πολιτικές των τροϊκανών και του εγχωρίου κεφαλαίου που εξαθλιώνουν το λαό μας και να ασχοληθεί με το δήμο και τις συνθήκες ζωής μας που απειλούνται με περαιτέρω επιδείνωση.
ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΟΒΟ
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ
ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΟΧΙ