Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας καταδικάζει ενέργειες βανδαλισμού που στρέφονται κατά της κοινωνίας


Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας καταδικάζει ενέργειες βανδαλισμού που στρέφονται κατά της κοινωνίας

Το λεωφορείο είναι το μέσο που έχουν ανάγκη
 πρωτίστως τα λαϊκά στρώματα
Περίεργα τα κίνητρα των βανδάλων

Με αφορμή την επίθεση στη λεωφορειακή γραμμή 117 Γλυφάδα-Βάρη ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γλυφάδας καταγγέλλει τους βανδαλισμούς στον εξοπλισμό του ΟΑΣΑ.
.
Θεωρούμε θλιβερά και απαράδεκτα τα επαναλαμβανόμενα  φαινόμενα των επιθέσεων και των βανδαλισμών, τα οποία υποκρύπτουν  περίεργα κίνητρα εκ μέρους αγνώστων που έχουν στοχοποιήσει τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες.
Οι καταστροφές αυτές της δημόσιας περιουσίας και των κοινωνικών υποδομών, όπως είναι και οι δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας, έχουν αντίκτυπο στο επιβατικό κοινό, που ταλαιπωρείται άδικα, στο βαθμό που κάθε όχημα που βανδαλίζεται βγαίνει για αρκετό χρονικό διάστημα από την κυκλοφορία και δεν συμμετέχει στο μεταφορικό έργο. Τα αστικά μέσα μεταφοράς τα χρησιμοποιούν κυρίως εκείνα τα κοινωνικά στρώματα που βιώνουν σκληρότερα τα αποτελέσματα της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης.
Οι πολίτες και ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουν τις ενέργειες αυτές που στρέφονται κατά της κοινωνίας και δυναμώνουν τον αγώνα τους για μια καλύτερη ποιότητα ζωής με δημόσια μέσα μαζικής μεταφοράς.

Γλυφάδα 10/3/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια: