Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018

Γιορτή εργατικής Πρωτομαγιάς, την Τρίτη 1η Μάη, στην πλατεία ΚουμουνδούρουΓιορτή εργατικής Πρωτομαγιάς, την Τρίτη 1η Μάη, στην πλατεία Κουμουνδούρου:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Α` Αθήνας, η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Α` Αθήνας και τα Τμήματα Εργατικής Πολιτικής και Δικαιωμάτων, σας καλούμε όλες και όλους, την Τρίτη 1η Μάη, μετά το τέλος της πορείας, να συνεχίσουμε τον εορτασμό της εργατικής Πρωτομαγιάς στην πλατεία Κουμουνδούρου, μέχρι αργά το βράδυ.
Μουσικά και χορευτικά συγκροτήματα από την Ελλάδα και τον κόσμο, τραπέζι συζητήσεων για εργασιακά θέματα, παρουσία εκπροσώπων εργατικών σωματείων, μεταναστευτικές κουζίνες και έκθεση φωτογραφίας από εργατικούς αγώνες θα συνθέσουν το πολύχρωμο πλαίσιο του εορτασμού των κοινών εργατικών αγώνων Ελλήνων και μεταναστών.
Με τραγούδια και χορούς απ΄ όλες τις γωνιές της γης απαντάμε στις ακροδεξιές σειρήνες της ξενοφοβίας, της μισαλλοδοξίας και του ρατσισμού.
Στέλνουμε το δικό μας μήνυμα ενότητας του κόσμου της εργασίας απέναντι στους νεοφιλελεύθερους σχεδιασμούς, που οδηγούν σε εργασιακή επισφάλεια, φτώχεια, εκμετάλλευση και ανεργία.
Οι Πρωτομαγιές αλλάζουν τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: