Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας χρησιμοποιεί τον δήμο για κομματικό όφελος


                                             
                             
          

                                                                                                                  Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 

                                                                                                                                      16.1.2019
  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Προσκαλεί και προκαλεί η ανακοίνωση στο επίσημο facebook του δήμου Γλυφάδας, η οποία αναρτήθηκε περί τις 16:00μμ στις 15 Ιανουαρίου 2019 (ακολουθεί η ανακοίνωση) 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την προσεχή Κυριακή, 20 Ιανουαρίου, για τη διευκόλυνση των κατοίκων της Γλυφάδας που επιθυμούν να μεταφερθούν προς και από το μετρό (στάση "Ελληνικό"), προκειμένου να μεταβούν στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος για την Μακεδονία, η δημοτική συγκοινωνία του Δήμου Γλυφάδας θα λειτουργεί κανονικά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ.



Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Παπανικολάου χρησιμοποιεί τον δήμο για κομματικό όφελος.

Στη διεύθυνση http://www.glyfada.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=RESOURCE&cresrc=12888&cnode=234  του δήμου Γλυφάδας εμφανίζεται η ακόλουθη ανακοίνωση σε περσινό κάλεσμα: 



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΛΟΓΩ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ
                                                      Γλυφάδα, 2 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σας ενημερώνουμε ότι την προσεχή Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου, για τη διευκόλυνση των συμπολιτών μας που επιθυμούν να μεταφερθούν προς και από το μετρό (στάση "Ελληνικό"), προκειμένου να μεταβούν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, η δημοτική μας συγκοινωνία θα λειτουργεί κανονικά από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 7 το απόγευμα.



Ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ και επί σειρά ετών πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, νυν δήμαρχος της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου αναδεικνύει με τον πιο περίτρανο τρόπο την πολιτική ηθική που αντιπροσωπεύει.

Αποδεικνύει ότι το κράτος και ο ευρύτερος δημόσιος τομέας (για κάποιους) υπάρχουν για να εξυπηρετούν προσωπικές πολιτικές.

Αποδεικνύει ότι η συνταγματικά κατοχυρωμένη "ανεξάρτητη" τοπική αυτοδιοίκηση (για κάποιους) οφείλει να υπηρετεί κεντρικές κομματικές πολιτικές.

Αποδεικνύει ότι οι πολιτικοί όροι αντιπαράθεσης (για κάποιους) κινούνται μόνο στα όρια της επικοινωνιακής εκμετάλλευσης του ιστορικού αναλφαβητισμού.

Αποδεικνύει ότι ο πολιτικός αμοραλισμός (κάποιων) δεν έχει φραγμούς και μπορεί ξεδιάντροπα να δηλώνει ότι υπάρχουν πολίτες δύο ταχυτήτων. Πολίτες που θα βρουν μέσο μεταφοράς για να διαδηλώσουν, αυτή την Κυριακή, αλλά όχι για να πάνε στη δουλειά τους, την άλλη ή τις προηγούμενες Κυριακές.

Ο πολιτικός φορέας τον οποίο εξυπηρετεί ο κατά τα άλλα  «υπερκομματικός» κ. Παπανικολάου, η ΝΔ, δεν διστάζει να εναποθέσει την ύστατη ελπίδα της για αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης στην προσπάθεια υπονόμευσης της συμφωνίας των Πρεσπών. Ψαρεύοντας στα θολά νερά της ακροδεξιάς ανιστόρητης ρητορείας, μονοπωλεί συνεχώς το πατριωτικό καθήκον, οδηγώντας όμως την επιχειρηματολογία της σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Πατριωτικό καθήκον, όμως, είναι και η επίλυση ενός θέματος που ταλάνιζε τις δυο χώρες για δεκαετίες και που καθιστά την Ελλάδα κυρίαρχο παράγοντα σταθερότητας και συνεργασίας στα Βαλκάνια. Με μια συμφωνία που σέβεται την κυριαρχία, την εδαφική ακεραιότητα και την πολιτική ανεξαρτησία μας καθώς και αυτή των γειτονικών κρατών.





                     Το συντονιστικό της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας