Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Επιτυχημένη εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτικής Συμμαχίας στη Γλυφάδα



Την Παρασκευή 19/4 στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Γλυφάδας η Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ πραγματοποίησε την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση ενόψει των Ευρωεκλογών με θέμα: "Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την κοινωνία των πολλών, για την Ευρώπη των Λαών" με βασικούς ομιλητές τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή καθηγητή Ιστορίας Βλάση Αγτζίδη, τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργό Γιάννη Μπαλάφα και τον πρώην Υπουργό Γιάννη Ραγκούση. 

Μετά τις μεστές εισηγήγεις των ομιλητών έγινε ευρύτατος διάλογος με κοινή συνισταμένη την ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου. Σημαντική παρέμβαση έκανε και ο παριστάμενος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.

Επίσης ο εκπρόσωπος της δημοτικής μας κίνησης "ΑΝΑΤΡΟΠΗ στη ΓΛΥΦΑΔΑ" και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σταμάτης Σκαμπαρδώνης, αφού μετέφερε το χαιρετισμό του απουσιάζοντος στο εξωτερικό επικεφαλής της και υποψηφίου Δημάρχου Τάσου Ταστάνη, κάλεσε τους παρευρισκόμενος συμπολίτες μας να την πλαισιώσουν και να συμπαραταχθούν με τη δημοτική μας κίνηση, κάνοντας πράξη στην πόλη μας την απόλυτα αναγκαία Προοδευτική Συμμαχία.