Σάββατο 27 Μαρτίου 2021

-Τιμή στους ηρωικούς επαναστάτες του 1821! -Συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους σημερινούς ήρωες υγειονομικούς!

Γλυφάδα 26/3/21

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 

-Τιμή στους ηρωικούς επαναστάτες του 1821!

-Συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους σημερινούς ήρωες υγειονομικούς!

«Η ιστορία μας έχει διδάξει ότι οι μεγάλες νίκες είναι υπόθεση των απλών ανθρώπων, αυτών που με αυτοθυσία και αυταπάρνηση υπηρετούν έναν σκοπό ανώτερο και από την ίδια τους τη ζωή», Α. Τσίπρας.

Τιμώντας τις θυσίες των αγωνιστών που έδωσαν τη ζωή τους, που θυσίασαν τις περιουσίες τους και που αντιμετώπισαν ηρωικά τις μακρές αντιξοότητες που είχαν μπροστά τους, προκειμένου να πετύχουν τον κοινό σκοπό, που συνδεόταν με τις ιδέες της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης και της Εθνικής Ανεξαρτησίας η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Γλυφάδας κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο των Πεσόντων στη Γλυφάδα.

Σε μια κίνηση υποστήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας και των καθημερινών αγωνιστών γιατρών, νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γλυφάδας ανάρτησαν πανό και μοίρασαν την επισυναπτόμενη ανακοίνωση «ΜΑΤ παντού ΜΕΘ πουθενά».

-Αλληλεγγύη στους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας της Ελασσόνας

Ολοκληρώθηκε από την ΟΜ Γλυφάδας η συλλογή προϊόντων που σε συνεργασία με την «Αλληλεγγύη για όλους» θα σταλούν στους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας. 

Οι κοινωνίες με ουσιαστική δημοκρατία, με ενότητα και αλληλεγγύη θα αντιμετωπίσουν καλύτερα την επόμενη ημέρα της πανδημίας.

 

O.M. ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

http://syrizaglyfadas.blogspot.gr/

https://www.facebook.com/SyrizaGlyfadasOfficial

 

 

συνημμένο: «ΜΑΤ παντού, ΜΕΘ πουθενά»