Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γλυφάδας

 

 



Γλυφάδα 23.1.2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γλυφάδας

 

Αισιοδοξία και αγωνιστική διάθεση για τις βουλευτικές εκλογές που θα φέρουν την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας αποτυπώνεται σε όλες τις οργανώσεις μας.

·       Η εγκατάλειψη  του δημόσιου συστήματος Υγείας, εν μέσω πανδημίας,

·       η βαθιά αντιλαϊκή μεταρρύθμιση στην Παιδεία,

·       η πρωτοφανής κερδοσκοπία στην ενέργεια και στα βασικά αγαθά,

·       το μέγιστο αντιθεσμικό σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων των πάντων μέχρι και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, αλλά κι αυτό της προσπάθειας συγκάλυψής τους,

 

κάνουν αναγκαία μια προοδευτική, δημοκρατική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. Κυβέρνηση που μπορεί να βγάλει τη χώρα από τα καταστροφικά αδιέξοδα στα οποία την έχει οδηγήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη, υλοποιώντας το πρόγραμμά μας για δικαιοσύνη παντού!

Το αίτημα για την απομάκρυνση από την εξουσία αυτής της κυβέρνησης, αλλά και η ανάγκη για μια ριζική πολιτική και κοινωνική αλλαγή, μεγαλώνει μέρα με τη μέρα.

Φάνηκε και στη μαζική συμμετοχή στην κοπή της πίτας της Ο.Μ. Γλυφάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ χθες βράδυ 22/1 στο ΚΑΠΗ Καραχάλιου / Σ. Βέμπο. 

Θα επιβεβαιωθεί και στις κάλπες!


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλεύτριες και οι Βουλευτές του Β3 Νότιου Τομέα Νίκος Παππάς, Θεανώ Φωτίου, Γιάννης Μπαλάφας, Ραλλία Χρηστίδου. Ο Διευθυντής Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Θανάσης Θεοχαρόπουλος, τα μέλη της Κ.Ε. Μαρία Βαμβουρέλη, Μαρία Καραμεσίνη & Στέφανος Τζουμάκας. Η συντονίστρια της Ν.Ε. Νότιας Αθήνας & μέλος της Κ.Ε. Αγγελική Βισβίκη. Ο επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Παράταξης «Ανατροπή στη Γλυφάδα» Τάσος Ταστάνης και ο Δημοτικός μας Σύμβουλος Σταμάτης Σκαμπαρδώνης καθώς και μεγάλος αριθμός συντροφισσών και συντρόφων της Ο.Μ. Γλυφάδας και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία. 

 

O.M. ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

http://syrizaglyfadas.blogspot.gr/

https://www.facebook.com/SyrizaGlyfadasOfficial/

Γ. Γεννηματά 71 Πλ. Αγ. Τρύφωνα 165 62, Άνω Γλυφάδα τηλ .210 9640027