Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

"ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΤΩΡΑ! ΔΙΑΜΑΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 24.9 ΩΡΑ 9πμ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 9.00 π.μ.


Η δημοτική μας κίνηση συμμετέχει αύριο Τετάρτη 24 Σεπτέμβρη στην Παναττική ημέρα δράσης για την «ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ» στη ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γούναρη 227) στις 9.00 π.μ. και καλεί τα μέλη και τους φίλους της, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας, να δώσουν το αγωνιστικό τους παρόν.
Η κινηματική αυτή δράση εντάσσεται στα πλαίσια του συντονισμού Δημοτικών κινήσεων, εργατικών σωματείων, κινήσεων αλληλεγγύης, νομικών, πρωτοβουλίες πολιτών και πολλών άλλων από όλη την Αττική που κινούνται για την ανάπτυξη κινήματος για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. Στο συντονισμό αυτό συμμετέχει και η δημοτική μας κίνηση.
Ο ΕΝΦΙΑ είναι ένας άδικος, αντισυνταγματικός και ταξικά μεροληπτικός φόρος και αποτελεί μέρος της γενικότερης επίθεσης ενάντια στο εισόδημα των εργαζόμενων και των συνταξιούχων, των μικρομεσαίων στρωμάτων, του πληθυσμού της υπαίθρου και των συμπολιτών μας που βρίσκονται σήμερα αντιμέτωποι με μια λαίλαπα φόρων που υπερβαίνουν τις δυνάμεις τους.
Η επιμονή της κυβέρνησης να βάζει κι άλλα βάρη σε όσους έχουν ήδη καταρρεύσει και αγκομαχούν ή και αδυνατούν να αντιμετωπίσουν ακόμη και βασικές οικογενειακές υποχρεώσεις, είναι αδιέξοδη.
Είναι απόλυτα αναγκαία η ενεργοποίηση των πολιτών σε ένα μεγάλο κινηματικό κύμα που θα σαρώσει όχι μόνο τον συγκεκριμένο άδικο νόμο, αλλά συνολικά τις ανάλγητες αντιλαϊκές πολιτικές. 

Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» καλεί τους πολίτες της Γλυφάδας να δώσουν το αγωνιστικό τους παρόν στην αυριανή (Τετάρτη 24 Σεπτέμβρη) Παναττική ημέρα δράσης στη ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ στις 9.00 π.μ. με σύνθημα:

"ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΤΩΡΑ!
ΔΙΚΑΙΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ - ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ!"
«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ,
ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ !
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ.

ΓΛΥΦΑΔΑ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2014