Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2008

ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΠΑΤΣΟΣ

Ο αστυνομικός αποδεικνύεται απλά ένας κλασικός τσαμπουκάς,θρασύδειλος και αλήτης μπάτσος.Το αποδεικνύει με το υπόμνημα που συνέταξε με την βοήθεια του Κούγια στον ανακριτή.Ένας αμετανόητος μπάτσος ιδιαίτερα επικίνδυνος ,όπως πολλοί άλλοι ?,για την δημόσια ασφάλεια.
Δεν είναι περίεργο που επελέγη απο τον Κούγια ,τον μόνο δικηγόρο που αναλαμβάνει την υπεράσπιση κάθε εγκληματία που κανένας άλλος δικηγόρος με στοιχειώδη συνείδηση δεν δέχεται να υπερασπισθεί.
Πέρα του ότι σε όλο το υπόμνημα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΥΓΝΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ, ακούστε τι χρησιμοποιεί ο θρασύδειλος για να υποστηρίξη τι άραγε ότι του μικρού του άξιζε ένας τέτοιος θάνατος; Αντιγράφουμε απο το site της ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ένα γλοιώδες απόσπασμα του υπομνήματος του:
"Ο θανών είχε αποβληθεί από τη σχολή Μοραΐτη και άλλαζε συχνά σχολεία, γεγονός που αποτυπώνει μια αποκλίνουσα συμπεριφορά», αναφέρει ο ειδικός φρουρός προχωρώντας σε εκτιμήσεις για την προσωπικότητα του 15άχρονου Αλέξη και προσθέτει:

«Αλλωστε έχω πληροφορηθεί ότι οι νέοι αυτοί, ενώ κατοικούν στο Π. Ψυχικό και είναι γόνοι πλουσίων οικογενειών, συνηθίζουν να συχνάζουν στα Εξάρχεια, τα οποία επιλέγουν ως χώρο διασκέδασης αλλά και σε διάφορα γήπεδα όπου προκαλούν επεισόδια, μην επιδεικνύοντας την αναμενόμενη συμπεριφορά και προσωπικότητα ενός 15χρονου εφήβου».

«Δεν υπήρξε εν ψυχρώ στόχευση του θανόντος», υποστηρίζει στο υπόμνημά του ο αστυνομικός και προσθέτει ότι «δεν θα προέβαινα ποτέ σε μια τέτοια ακραία ενέργεια, δηλαδή στη χρήση του όπλου μου εναντίον οποιουδήποτε ανθρώπου, πολύ περισσότερο ενός εφήβου, δεδομένου ότι είμαι κι εγώ πατέρας τριών ανήλικων παιδιών».

«Μόνη βεβαία και αδιαμφισβήτητη εκδοχή για το θανάσιμο τραυματισμό του είναι ο εξοστρακισμός μιας εκ των βολίδων που ερίφθησαν προειδοποιητικά στον αέρα, όπως από την αρχή ισχυρίζομαι», επαναλαμβάνει.