Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
Κυριακή 13/11, 6:30, στο ΚΑΠΗ του Αγ. Τρύφωνα

Μετά την ολομέτωπη επίθεση της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ., στα εργασιακά, ασφαλιστικά και κ.λ.π. δικαιώματα των εργαζομένων καθώς και στη κατάργηση κάθε έννοιας κοινωνικού κράτους, έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την έκτακτη φορολόγηση καθώς και τα χαράτσια κάθε μορφής που μαζί με τα παραπάνω μέτρα έρχονται να γονατίσουν τους εργαζόμενους,τους άνεργους και τους συνταξιούχους.

Χαράτσια που επιβάλλονται με το πρόσχημα της σωτηρίας της πατρίδας και της αποπληρωμής του χρέους που υποτίθεται πως όλοι μαζί δημιουργήσαμε.
Χαράτσια που ο καθ' ένας μας αντιλαμβάνεται ότι θα επαναλαμβάνονται σε βάθος χρόνου με διαφορετική ονομασία και αιτιολογία κάθε φορά.
Το χαράτσι ακινήτων μέσω της ΔΕΗ είναι ένας ακόμη φόρος που μας επιβάλλεται στο όνομα μείωσης του δημόσιου ελλείματος αλλά στη πραγματικότητα για να στηριχτούν οι τράπεζες και οι ξένοι δανειστές.

Είναι άδικο να μας εκβιάζουν με κόψιμο του ηλεκτρικού ρεύματος γιατί νοικοκυριό χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα τον 21 αιώνα σημαίνει απόλυτη εξαθλίωση.
Στον αγώνα για την ανατροπή αυτού του άδικου νόμου μπαίνουν καθημερινά όλο και περισσότεροι κάτοικοι και εργαζόμενοι.

Ας τολμήσουμε να νικήσουμε το φόβο και να αντισταθούμε όλοι μαζί, για την επιβίωσή μας και την αξιοπρέπειά μας
Σας καλούμε στο ΚΑΠΗ στη πλ. Αγ. Τρύφωνα τη Δευτέρα 14/11/2011 να συναποφασίσουμε τους τρόπους αντίστασης στον αγώνα για την ακύρωση του νόμου (και τα απαραίτητα οργανωτικά, τεχνικά και νομικά ζητήματα).

--
Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας
http://epitropiglyfadas.blogspot.com/
email: epitropi@gmail.com