Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας


Ανοιχτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας,
Τετάρτη 16 Μαϊου, στις 7:00μμ,
στο ΚΑΠΗ Αγ.Τρύφωνα (οδός  Αρχιπελάγους και Κ. Αθανάτου).

Ο λαός με την ψήφο του στις εκλογές της 6ης Μάη καταδίκασε το χρεωκοπημένο Μνημόνιο και αποδοκίμασε τα κόμματα που το υπηρέτησαν και στήριξαν τις μνημονιακές κυβερνήσεις.
Η κάλπη έστειλε το σαφές μήνυμα ότι ο λαϊκός αγώνας μπορεί να οδηγήσει στην πολιτική ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών. Στο αποτέλεσμα αυτό αντικατοπτρίζεται η λαϊκή δυναμική που εκφράστηκε τα προηγούμενα δύο χρόνια με τα απεργιακά συλλαλητήρια, τις πλατείες των Αγανακτισμένων, το κίνημα ενάντια στα χαράτσια και την διαφύλαξη της δημόσιας περιουσίας κ.λ.π. Σήμερα οι κοινωνικές διεργασίες αυξάνουν τις δυνατότητες αριστερής πολιτικής παρέμβασης στις εξελίξεις που μπορεί να έχουν αριστερό πρόσημο. Ο στόχος αυτός αποδεικνύεται εφικτός.
Η ενωτική πρότασή μας για συγκρότηση αριστερής κυβέρνησης, βρέθηκε στο επίκεντρο της προεκλογικής περιόδου και κέρδισε την αποδοχή ενός μεγάλου κομματιού των ψηφοφόρων. Όμως το αριθμητικό αποτέλεσμα σε έδρες στη Βουλή, που αλλοιώθηκε βάναυσα από το καλπονοθευτικό εκλογικό σύστημα, αλλά και η προεκλογική άρνηση δυνάμεων της αριστεράς να συμπράξουν σε αυτή την κατεύθυνση, δεν επέτρεψαν την δημιουργία μιας κυβέρνησης που θα υλοποιούσε την εντολή της κάλπης και θα εξέφραζε το σαφές μήνυμα εμπιστοσύνης και αποφασιστικότητας του κόσμου της εργασίας για την εφαρμογή μιας άλλης πολιτικής, που θα καταγγείλει το μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση, που θα υπηρετεί τις κοινωνικές ανάγκες και όχι τα συμφέροντα των τοκογλύφων και των τραπεζιτών.
Καλούμε όλους τους φίλους που συμπαρατάχθηκαν μαζί μας στις εκλογές, να κινηθούμε ενωτικά, με τόλμη, αποφασιστικότητα και ευθύνη, με παράλληλη ανασυγκρότηση των δυνάμεών μας για τη δημιουργία μιας μεγάλης λαϊκής παράταξης της αριστεράς.
Απευθυνόμαστε για αυτό σε όλους τους πολίτες –ανεξάρτητα αν μας ψήφισαν ή όχι - και τους διαβεβαιώνουμε πως θα είμαστε στο πλευρό τους σε όλους τους δίκαιους  κοινωνικούς αγώνες και διεκδικήσεις. Τους καλούμε να μελετήσουν  την  πολιτική  πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για ενωτική και αριστερή διέξοδο από την κρίση και να συμπαραταχθούν στους κοινούς και δύσκολους αγώνες που απαιτούνται.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας οργανώνει Ανοιχτή συνέλευση την Τετάρτη 16 Μαϊου, στις 7:00μμ, στο ΚΑΠΗ Αγ. Τρύφωνα (οδός  Αρχιπελάγους και Κ. Αθανάτου – Γλυφάδα).
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όλους τους συμπολίτες μας που έχουν ανάλογες ανησυχίες για το μέλλον αυτού του τόπου, να πάρουν μέρος στην ανοιχτή συνέλευσή μας όπου θα συζητήσουμε την ανάγκη έντασης της αγωνιστικής μας δράσης και την καλύτερη οργάνωση των πολιτικών παρεμβάσεών μας στην περιοχή.


ΓΛΥΦΑΔΑ  ΜΑΪΟΣ  2012
Μπορείτε να μας βρείτε στα τηλ. 6945 754555-6977749011-6946505419
 στο mail: glyfadasyriza@gmail.com