Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ρένα Δούρου: Να πάρουμε τις ζωές στα χέρια μας

Ρένα Δούρου: Να πάρουμε τις ζωές στα χέρια μας

Ρένα Δούρου: όλοι μαζί για κοινούς στόχους, κοινούς αγώνες, για τη σπουδαία ανατροπή

 
  • Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους πολίτες, γιατί συνέπραξαν σε μια πολύ σπουδαία μάχη, μια μάχη που δόθηκε κόντρα σε συμφέροντα, κόντρα σε προβλέψεις που δόθηκε με πρόγραμμα, με προτάσεις.
  • Θέλω να καλέσω όλους τους πολίτες να συστρατευθούν μαζί μας, να μην εξαπατηθούν απ’ όσα διαμείβονται τις τελευταίες ώρες στα τηλεοπτικά κανάλια, όπου κυβερνητικοί υπουργοί εγκατέλειψαν την αυτοδιοικητική προβιά και ντύθηκαν την προβιά του πολιτικού μηνύματος. Αυτή για την οποία μας λοιδορούσαν.
  • Εμείς λέμε ότι όλοι μαζί θα αποκτήσουμε τη δύναμη που έχει ανάγκη η Αττική για κοινούς στόχους, κοινούς αγώνες, μια σπουδαία ανατροπή για ζωές επιτέλους με αξιοπρέπεια αλληλεγγύη όπως μας πρέπει και όπως μας αξίζει.
Η πλήρης δήλωση της Ρένας Δούρου:

«Καλησπέρα σε όλους!
Είναι ευρέως γνωστό ότι ετούτες τις ώρες τα επιτελεία των σχηματισμών έχουν ετοιμάσει δελτία ήττας και δελτία νίκης. Θα μου επιτρέψετε να μη διαβάσω κανένα δελτίο, καμία δήλωση.
Θα μου επιτρέψετε να σας μιλήσω από καρδιάς, όπως από καρδιάς αγωνιστήκαμε όλους τους προηγούμενους μήνες και έγινε κατανοητό από χιλιάδες συμπατριώτες, τόσο κατανοητό που σήμερα τους κοιτάζω στα μάτια και θέλω να τους απευθύνω ένα μεγάλο «ευχαριστώ».
Ένα μεγάλο «ευχαριστώ», γιατί συνέπραξαν σε μια πολύ σπουδαία μάχη, μια μάχη που δόθηκε κόντρα σε συμφέροντα, κόντρα σε προβλέψεις, που δόθηκε με πρόγραμμα, με προτάσεις.

 
Ευχαριστώ, λοιπόν, όλους τους συμπολίτες μας που ήταν δίπλα μας και σε αυτό τον δύσκολο αγώνα μας έδωσαν δύναμη. Δύναμη για να πάρουμε τις ζωές στα χέρια μας, τις ζωές που μας έχουν στερήσει χρόνια και αν τις πάρουμε στα χέρια μας στην Αττική, θα τις πάρουμε στα χέρια μας σε όλη την πατρίδα.
Θέλω, επίσης, να απευθυνθώ και σε όλους εκείνους και εκείνες, που ετούτη την ιστορική μέρα βρεθήκαμε με διαφορετικά ψηφοδέλτια στην κάλπη και να τους πω ότι είναι σπουδαία και κρίσιμη μάχη για να μη βρεθούμε μαζί τις επόμενες μέρες.
Θέλω να τους καλέσω και αυτούς με τη σειρά τους να συστρατευθούν μαζί μας, να μην εξαπατηθούν απ’ όσα διαμείβονται τις τελευταίες ώρες στα τηλεοπτικά κανάλια, όπου κυβερνητικοί υπουργοί εγκατέλειψαν την αυτοδιοικητική προβιά και ντύθηκαν την προβιά του πολιτικού μηνύματος. Αυτή για την οποία μας λοιδορούσαν.
Και καλώ τον κόσμο να μην ψηφίσει τον απερχόμενο περιφερειάρχη, τον αυτοδιοικητικό.
Εμείς, τους λέμε ότι όλοι μαζί θα αποκτήσουμε τη δύναμη που έχει ανάγκη η Αττική για κοινούς στόχους, κοινούς αγώνες, μια σπουδαία ανατροπή για ζωές επιτέλους με αξιοπρέπεια αλληλεγγύη όπως μας πρέπει και όπως μας αξίζει. Καλή συνέχεια και σας ευχαριστώ πάρα πολύ».