Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΔΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΔΑ
ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΤΑΣΤΑΝΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΕΔΕ

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 8 Οκτώβρη οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) καθώς και των εκπροσώπων της στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).
Οι δυνάμεις της ριζοσπαστικής αριστεράς, που εκφράσθηκαν μέσα από το ψηφοδέλτιο της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας (παράταξης που στηρίχτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ) με επικεφαλής το δήμαρχο Νέας Ιωνίας Ηρακλή Γκότση ενίσχυσαν ιδιαίτερα τις δυνάμεις τους.
Ο επικεφαλής της δημοτικής μας κίνησης δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας Τάσος Ταστάνης που συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της Ριζοσπαστικής Αυτοδιοικητικής Πρωτοβουλίας, εκλέχτηκε ως εκπρόσωπος της παράταξης στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ.
Όπως δήλωσε μετά την εκλογή του ο Τάσος Ταστάνης η μάχη αυτή δόθηκε με γνώμονα την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών της Αυτοδιοίκησης μέσα από ένα διεκδικητικό πλαίσιο με κύριο στόχο οι δημοτικές αρχές να παραμείνουν όρθιες για να μπορέσουν να σταθούν αρωγοί στους ανθρώπους που πλήττονται βάναυσα από την κρίση.


Γλυφάδα 10 Οκτωβρίου 2014