Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ελληνικό Αργυρούπολη: δημοτική αρχή όλων των πολιτών;

Να απομακρυνθεί τώρα ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού ζητούν οι Οργανώσεις Μελών Ελληνικού & Αργυρούπολης του ΣΥΡΙΖΑΝα απομακρυνθεί τώρα ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ελληνικού-Αργυρούπολης
Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου μας (ΟΝΑΔΕΑ) προέβη σε μια αποκρουστική ενέργεια:
Απαίτησε από τον πρόεδρο του Αθλητικού Συλλόγου Γ.Σ. Αργυρούπολης να εκδιώξει και να διαγράψει από το Σύλλογο τα παιδιά γονέα, επειδή, όπως είπε, ο πατέρας τους είναι « ενοχλητικός» για τη διοίκηση του Δήμου. Διαφορετικά θα εκδιώξει από το γήπεδο και τον Σύλλογο. Ο πρόεδρος του Γ.Σ.Α. Γιάννης Μπουζάκης όχι μόνο απέρριψε την αξίωση του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού, αλλά σε ένδειξη διαμαρτυρίας  παραιτήθηκε.
Η αξίωση και ο εκβιασμός του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού να εκδιωχθούν και να διαγραφούν παιδιά από ένα αθλητικό σωματείο, επειδή ο πατέρας τους διαφωνεί με την δημοτική πολιτική, δηλ. «δεν είναι δικός μας», θυμίζει άλλες εποχές γνωστές για τα πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων.
Επειδή τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές αποτελούν κίνδυνο για τη συνοχή της τοπικής κοινωνίας και
Επειδή η παρούσα δημοτική αρχή δεν κατανοεί ότι είναι δημοτική αρχή όλων των πολιτών του Δήμου για αυτό:
Ζητούμε την  άμεση παραίτηση του θλιβερού προέδρου  του Αθλητικού Οργανισμού.
Καλούμε τα Δ.Σ. των Αθλητικών Σωματείων του Δήμου να αποκρούσουν δημόσια τέτοιες αντιδημοκρατικές συμπεριφορές
Καλούμε τα μέλη του Δ.Σ. του Οργανισμού, εάν πιστεύουν στις βασικές δημοκρατικές αρχές της αυτοδιοίκησης, να καταγγείλουν  δημόσια  τις ενέργειες αυτές  και να υποβάλουν πρόταση μομφής  κατά του απαράδεκτου προέδρου του ΟΝΑΔΕΑ.Δεν υπάρχουν σχόλια: