Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Ακύρωση εκδήλωσης νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

Ακυρώνεται η κεντρική εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο του Πολυτεχνείου λόγω της κακοκαιρίας στη Δυτική Αττική

«Ως Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Ελπίζουμε η κατάσταση στη Δυτική Αττική να αποκατασταθεί άμεσα»
Aνακοίνωση:
Λόγω της ισχυρότατης κακοκαιρίας που πλήττει από τις πρωινές ώρες τη Δυτική Αττική, με αποτέλεσμα τον θάνατο επτά ανθρώπων και τις εκτεταμένες καταστροφές στις περιοχές της Μάνδρας, της Μαγούλας και της Νέας Περάμου, η προγραμματισμένη για σήμερα, Τετάρτη 15 Νοεμβρίου, κεντρική εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου, με κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ακυρώνεται.
Ως Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Ελπίζουμε η κατάσταση στη Δυτική Αττική να αποκατασταθεί άμεσα.
Καλούμε τους μαθητές και τις μαθήτριες, τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, κάθε νέο και νέα, να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις και στην πορεία για την 44η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, ώστε να διαφυλάξουμε την ιστορική μνήμη και να αγωνιστούμε για μία ζωή με αξιοπρέπεια.