Σάββατο 22 Μαρτίου 2008

Απόφαση της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ


Με βάση τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών (μαζικότατα συλλαλητήρια, αναβολή ψήφισης του νομοσχεδίου για την επόμενη Τετάρτη και κυρίως με την πρόταση για δημοψήφισμα που μπλοκάρει την διαδικασία χρονικά και πολιτικά) αποφασίσαμε κινητοποίηση και ενεργοποίηση όλων των δυνάμεών μας:

1. Άμεση έκτακτη σύγκληση όλων των τοπικών - κλαδικών συντονιστικών και οργάνωση της παρέμβασης του ΣΥΡΙΖΑ, τοπικά, κεντρικά, πανελλαδικά.
2. Υιοθέτηση της πρότασης για το μάζεμα υπογραφών, στήριξη της πρωτοβουλίας για δημοψήφισμα. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ.
3. Παρέμβαση στις παρελάσεις για την 25η Μαρτίου με πικετοφορίες, πανό, καλέσματα, τραπεζάκια συγκέντρωσης υπογραφών κ.λπ.
4. Κάλεσμα για συλλαλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη 27/3 ώρα 19.00 έξω από τη Βουλή. Για τη στήριξη του ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ, σποτάκι τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό, καταχωρίσεις σε εφημερίδες κ.λπ.
5. Συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τετάρτης 26/3.
6. Σε όλες τις πόλεις να προσαρμοστεί ανάλογα η παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ, με συγκεντρώσεις - συλλαλητήρια την Πέμπτη το απόγευμα 27/3, μάζεμα υπογραφών κ.λπ.



Καλούμε όλες τις δυνάμεις της αριστεράς σε κοινή δράση και είμαστε ανοιχτοί σε κάθε άλλη πρόταση.



Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΓΩΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Η γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ
22/3/08