Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Η Σύσκεψη του Πανελλαδικού Σώματος, στις 18, 19 Ιουλίου

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου η σύσκεψη του πλατιού Πανελλαδικού Σώματος στην Αθήνα, στο ΣΕΦ - αίθουσα Μελίνα Μέρκούρη.

Η απόφαση της Γραμματείας για την σύνθεσή του είναι ότι το σώμα θα αποτελείται από 7 αντιπροσώπους από κάθε Νομαρχιακή και Τοπική Επιτροπή, 5 αντιπροσώπους από κάθε Θεματική, Κλαδική (Εργασίας, Υγείας, Παιδείας, Τραπεζών, Περιβάλλοντος, Δικαιωμάτων, Δίκτυο Γυναικών), την Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, την Οργανωτική Επιτροπή, την Κοινοβουλευτική Ομάδα και σε κάθε περίπτωση η σύσκεψη θα έχει ανοιχτό χαρακτήρα. Μετά την αναβολή της από τον αρχικό προγραμματισμό (11 - 12/7) εξαιτίας της συζήτησης που έχει ανοίξει μετά το εκλογικό αποτέλεσμα και τις συνέπειες που έχει στην λειτουργία, θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη του Πανελλαδικού Σώματος το προσεχές Σαββατοκύρια.. Όσοι και όσες από τις τοπικές επιτροπές πανελλαδικά μπορούν να συμμετέχουν μεταφέροντας την εμπειρία και την συζήτηση που έχει γίνει τοπικά είναι αναγκαίο να το επιδιώξουν. Το πρόγραμμα της σύσκεψης (άνοιγμα, εισηγήσεις) θα αποφασιστεί στην Γραμματεία μέσα στην βδομάδα.

Είναι προφανές ότι στο Πανελλαδικό Σώμα μπορούν να συμμετέχουν σύντροφοι και συντρόφισσες ανεξάρτητα αν είναι εκπρόσωποι οργανώσεων του ΣΥΡΙΖΑ.