Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ελλιπέστατη η λειτουργία των παιδικών σταθμών και στη Γλυφάδα

Ελλιπέστατη η λειτουργία των παιδικών σταθμών και στη Γλυφάδα


Η ΑΥΓΗ 23.11.2013
Τεράστια προβλήματα παρουσιάστηκαν και φέτος στη λειτουργία των παιδικών σταθμών στον Δήμο Γλυφάδας εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, όπως αναγνώρισε ύστερα από τρεις σχεδόν μήνες και ο ίδιος ο δήμαρχος. "Αυτά είναι τα αποτελέσματα εφαρμογής των μνημονιακών και αντιλαϊκών πολιτικών και στη Γλυφάδα" τονίζει εκ μέρους της Αριστερής Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας Γλυφάδας ο δημοτικός σύμβουλος Τάσος Ταστάνης, κάνοντας λόγο για τεράστιες ευθύνες της δημοτικής αρχής η οποία επικαλείται τα γραφειοκρατικά προβλήματα και δεν ανέλαβε εγκαίρως πρωτοβουλίες για την πρόσληψη του αναγκαίου μόνιμου και εξειδικευμένου προσωπικού.

·         Την εμμονή της δημοτικής αρχής στις μνημονιακές πολιτικές καταγγέλλει η Αριστερή Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Γλυφάδας
"Εμείς με ανακοινώσεις μας έγκαιρα είχαμε καταγγείλει τον τελείως λανθασμένο δρόμο που ακολουθούσε η δημοτική αρχή και στο θέμα αυτό. Δυστυχώς όμως συνεχίζει την ίδια αδιέξοδη τακτική" σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Τ. Ταστάνης. "Ο δήμαρχος της πόλης και πρόεδρος του ΚΑΠΠΑ κ. Κόκκορης -ως πιστός υποστηρικτής των Μνημονίων και των κυβερνητικών επιλογών στην πόλη μας- δεν μπορεί να ψελλίσει (έστω και για τα μάτια του κόσμου) ούτε την παραμικρή διαμαρτυρία για τον πραγματικό υπαίτιο της τραγικής κατάστασης που –εκτός όλων των άλλων τεράστιων προβλημάτων- αντιμετωπίζουν οι γονείς και τα παιδιά τους από την ελλιπέστατη λειτουργία των δημοτικών παιδικών σταθμών από την έναρξη της σχολικής χρονιάς" σημειώνει.

Έργα "βιτρίνας" εν όψει εκλογών


Τέλος, η Αριστερή Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Γλυφάδας καταγγέλλει τη δημοτική αρχή Κόκκορη ότι ετοιμάζεται να συνεχίσει την ίδια περιοριστική πολιτική άγριας λιτότητας και κοινωνικών περικοπών για τους δημότες της Γλυφάδας με τον προϋπολογισμό για το 2014 που ψήφισε. Όσο για το Τεχνικό Πρόγραμμα, είναι μειωμένο κατά 43% σε σχέση με φέτος και το 70% του αφορά έργα "βιτρίνας" εν όψει των δημοτικών εκλογών.