Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ


Αριστερή Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία Γλυφάδας
                                           κόντρα στο μνημόνιο και τον «Καλλικράτη»
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
                Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΩΝΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
 Η δικομματική συγκυβέρνηση αφού με τις πολιτικές της έχει οδηγήσει την κοινωνία, τις λαϊκές οικογένειες και τα ασθενέστερα στρώματα σε τραγικές καταστάσεις και με πολλά νοικοκυριά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και θέρμανση, πιεσμένη από τις κοινωνικές - μετά τα θανατηφόρα κρούσματα από το δριμύ ψύχος - αντιδράσεις, προχώρησε κατόπιν εορτής σε επικοινωνιακά πυροτεχνήματα δήθεν κοινωνικής ευαισθησίας.
Σπεύδει για μια ακόμα φορά να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη με τεχνάσματα και φερετζέδες και αναξιοπρεπείς για τους πολίτες λύσεις. Καθιστά τα ασθενέστερα λαϊκά στρώματα υποχείρια στο πελατειακό σύστημα των προστατευόμενων δημάρχων της. Εξαγγέλλει από την τηλεόραση αόριστα μέτρα χωρίς χρονοδιαγράμματα και χωρίς ορατούς και πραγματοποιήσιμους στόχους.
Εμείς προτείνουμε τη λήψη των παρακάτω συγκεκριμένων μέτρων προστασίας των ασθενέστερων στρωμάτων:
Άμεση επανασύνδεση του ρεύματος σε όλους τους φτωχούς οικιακούς καταναλωτές που λόγω αδυναμίας πληρωμής δεν έχουν ρεύμα.
·                     Άμεση παροχή δωρεάν ηλεκτρικού ρεύματος στο ελάχιστο όριο για κάθε μήνα σε φτωχές οικογένειες και άνεργους.
·                     Άμεση μείωση των τιμολογίων του ηλεκτρικού ρεύματος διακανονισμούς για την εξόφληση των λογαριασμών, διεύρυνση των κριτηρίων για υπαγωγή στο κοινωνικό τιμολόγιο.
·                     Άμεση μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης για όλους τους πολίτες με περιορισμό του ΕΦΚ.
Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ θα σταθεί στο πλευρό της κοινωνίας, θα στηρίξει πρωτοβουλίες αντίστασης και αλληλεγγύης ενάντια στις διακοπές ρεύματος και θα αγωνιστεί μαζί με τους δημότες της Γλυφάδας για την υπεράσπιση των δημόσιων αγαθών και του δικαιώματος όλων των πολιτών στο ρεύμα και τη θέρμανση.
  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ!!!
                                                ΓΛΥΦΑΔΑ 12-12-2013                                            
                                                 ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ
                                      ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ
                    Αριστερής Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας Γλυφάδας