Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ: ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ



Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ
ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΡΜΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16-1-2015 η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας στο Δημαρχείο με βασικούς ομιλητές τους Σόφη Παπαδόγιαννη, Γιάννα Μπαλάφα, Δέσποινα Αλάτση Φραίλιχ (από τους Οικολόγους Πράσινους) και τον Ηλία Λιβάνη. Παρευρέθηκαν επίσης, οι υποψήφιοι βουλευτές Νάντια Βαλαβάνη και Γιάννης Χατζηαντωνίου.

Στις τοποθετήσεις τους αναφέρθηκαν στο πρόγραμα του ΣΥΡΙΖΑ και εστίασαν στην ανάγκη στήριξης των αδύναμων, ώστε να υπάρξουν μέτρα προστασίας σε όσους σήμερα στερούνται βασικά αγαθά, όπως το φαγητό και τα φάρμακα.
Στην επαναφορά της 13ς σύνταξης και του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ.
Στην πραγματοποίηση του προγράμματος που εξήγγειλε ο Αλέξης Τσίπρας στη Θεσαλλονίκη για την άμεση αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την επανεκκίνηση της ανάπτυξης και της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας.
Στην άμεση ανάγκη ευνοϊκής ρύθμισης των οφειλών προς το δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες, έτσι ώστε να ανακουφιστεί η κοινωνία και να μπορεί να λειτουργήσει η πραγματική οικονομία.

Όλοι τόνισαν, ότι η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ισχυρή θέση και να διαπραγματευθεί πραγματικά  την απεμπλοκή της από ένα πρόγραμμα που απέτυχε παταγώς. Να ανοίξει ο δρόμος της εξόδου από την κρίση, όχι μέσα από την λιτότητα αλλά μέσα από τις εκλογές.
Το Σαββατοκύριακο που ακολούθησε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας περιόδευσε στην πλ. Κατράκη και στην πλ. Εσπερίδων, καθώς και στις γειτονιές της Τερψιθέας και την πλ. Καραϊσκάκη. Το κλίμα συμπόρευσης του κόσμου με τον ΣΥΡΙΖΑ ολοένα και δυναμώνει, ενισχύοντας συνεχώς την επιτακτική ανάγκη για την αλλαγή και την ευθύνη.

Ο φόβος δεν θα νικήσει!


Είμαστε με το 99% της κοινωνίας.
Έχουμε το δίκιο με το μέρος μας
Θα νικήσουμε!

Η Ελλάδα προχωράει.
Η Ευρώπη αλλάζει.