Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Περιοδεία της Νάντιας Βαλαβάνη και του Τάσου Μαυρόπουλου στην Γλυφάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Περιοδεία της Νάντιας Βαλαβάνη και του Τάσου Μαυρόπουλου
υποψήφιων Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Περιφέρεια Αθήνας

Σήμερα στις 13/1/2015 και ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε περιοδεία στην πόλη μας της Νάντιας Βαλαβάνη και του Τάσου Μαυρόπουλου υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Β ‘ Περιφέρεια της Αθήνας.
Αρχικώς η Νάντια Βαλαβάνη συνοδευόμενη από αντιπροσωπεία μελών της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ με επί κεφαλής το συντονιστή της Σταμάτη Σκαμπαρδώνη, καθώς και τον επί κεφαλής της δημοτικής κίνησης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» Δημοτικό Σύμβουλο Τάσο Ταστάνη και τη Δημοτική Σύμβουλο Ειρήνη Βαγγελάτου, επισκέφτηκαν το  Δήμο Γλυφάδας όπου ενημερώθηκαν για τα προβλήματα της πόλης από το Δήμαρχο κ. Παπανικολάου. Κυρίως όμως επισκέφθηκαν τις υπηρεσίες και συζήτησαν με τους εργαζόμενους του Δήμου.
Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε τη Δ/νση  Αστυνομίας  Νοτιοανατολικής Αττικής όπου και ενημερώθηκαν διεξοδικά για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει στην εκτέλεση του έργου της λόγω των μεγάλων ελλείψεων σε εξοπλισμό και προσωπικό εξ’ αιτίας των μνημονιακών πολιτικών.
Στη συνάντηση αυτή παραβρέθηκε και ο Τάσος Μαυρόπουλος (υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ για τα σώματα ασφαλείας) και υποψήφιος βουλευτής στη Β’ Περιφέρεια της Αθήνας ο οποίος και ανέπτυξε τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την καλύτερη λειτουργία της Αστυνομίας.
Η περιοδεία  ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στην Πλατεία Καραϊσκάκη όπου σε καφενείο της περιοχής οι υποψήφιοι Βουλευτές είχαν έναν ιδιαίτερα  φιλικό και ουσιαστικό διάλογο με συμπολίτες μας, οι οποίοι με έκδηλη την αγανάκτησή τους για τις σοβαρότατες επιπτώσεις στο βιοτικό τους επίπεδο από τις απαράδεκτες μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης των Σαμαρά – Βενιζέλου, ζήτησαν να πληροφορηθούν – και άκουσαν με προσοχή - τις αναλυτικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Ο αέρας της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ ήταν έκδηλος παντού!




Γλυφάδα 13 Ιανουαρίου 2015