Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Κυριακή, 28 Απρίλη, στις 6.30μμ συλλαλητήριο στο Σύνταγμα



 Η μνημονιακή κυβέρνηση της εσωτερικής τρόικας σε απόλυτη συμφωνία με την τρόικα εξωτερικού, ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ, προχώρησε στην κατάθεση του πολυνομοσχεδίου, με στόχο να γίνει η ψήφισή του με τη διαδικασία του κατεπείγοντος ως την Κυριακή.
 Με το πολυνομοσχέδιο αυτό υλοποιεί τις δεσμεύσεις της προς τους τοκογλύφους δανειστές για 15.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Επίσης, περνούν άλλοι 25.000 σε καθεστώς διαθεσιμότητας ως επίορκοι και εξαιτίας των συγχωνεύσεων και καταργήσεων δημοσίων υπηρεσιών. Με το ίδιο νομοσχέδιο η κυβέρνηση προχωρά στη διατήρηση των χαρατσιών, σε νέα μείωση του κατώτατου μισθού και των συντάξεων, κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, συνέχιση της εξοντωτικής φοροληστείας και στην νέα απόπειρα τρομοκράτησης ανέργων και εργαζομένων.
 Αντιδρούμε σ’ αυτήν την καταστροφική πολιτική που διαλύει και ξεπουλά τα δημόσια και κοινωνικά αγαθά και αποσαθρώνει τον κοινωνικό ιστό.
 Όλοι, εργαζόμενοι και άνεργοι, την Κυριακή, 28 Απρίλη, στις 6.30μμ στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα (Όθωνος και Αμαλίας ) κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης του  πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ
Για συνέχιση της καταστροφικής πολιτικής κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ
δειτε εδώ
Στη Βουλή το μίνι-μνημόνιο για χιλιάδες απολύσεις, μόνιμο χαράτσι, κατάργηση της κυριακάτικης αργίας