Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

συνέλευση επιτροπής κατοίκων 24/10/13

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
                           ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
Κ Α Λ Ε Σ Μ Α
ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.00 μ.μ.
ΣΤΟ ΚΑΠΗ του ΑΓ. ΤΡΥΦΩΝΑ
(Αρχιπελάγους & Κ. Αθανάτου)
            Γλυφαδιώτες και Γλυφαδιώτισσες.
Στην προηγούμενη συνέλευσή μας, είχαμε αποφασίσει να πραγματοποιήσουμε και νέα συνέλευση στο τέλος του μήνα. Επειδή η κατάσταση συνεχώς χειροτερεύει και τρέχουν επείγοντα θέματα που απαιτούν την ενεργοποίηση όλων μας και την αγωνιστική συμμετοχή μας σε εξωστρεφείς και συγκεκριμένες δράσεις στην πόλη μας μαζί με σωματεία, φορείς και συλλογικότητες που δραστηριοποιούνται παράλληλα, σας καλούμε την Πέμπτη 24/10/13 στο ΚΑΠΗ του Αγ. Τρύφωνα στις 7.00 μ.μ. να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε για τα παρακάτω:
1.    Ένταση των δράσεων μας στα μέτωπα της παιδείας – υγείας –  και διάλυσης του δημόσιου τομέα και του κοινωνικού κράτους, του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας κ.λ.π. (όπως η απειλούμενη κατάργηση του ΕΟΠΥΥ, οι κίνδυνοι να κλείσουν κλινικές του Ασκληπιείου, το 25€ εισόδου για νοσηλεία και το 1€ ανά συνταγή, «νέο λύκειο» κ.λ.π.).
2.    Συντονισμός της δράσης μας με τις ανάλογες επιτροπές και κινήσεις που συγκροτούν το «ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ» για την αντιμετώπιση της νέας φοροεπιδρομής, των κατασχέσεων στους τραπεζικούς λογαριασμούς για χρέη στην εφορία, και των μεγάλων κινδύνων για κατασχέσεις και πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας  κ.λ.π.
3.    Κάλεσμα μόνιμης συνεργασίας για διοργάνωση κοινών δράσεων προς τα σωματεία, φορείς και συλλογικότητες της περιοχής για το μεγαλύτερο δυνατό άνοιγμα στην κοινωνία και τα λαϊκά στρώματα.
4.    Παρέμβαση στις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην πόλη μας.
5.    Ανοικτό ιδεολογικό μέτωπο στην παρουσία της εγκληματικής φασιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην πόλη μας, προγραμματισμός των αναγκαίων δράσεων μαζί με σωματεία, φορείς και συλλογικότητες της περιοχής και απόφαση συμμετοχής σε γενικότερες εκδηλώσεις που προγραμματίζονται στην ευρύτερη περιοχή μας.
6.    Προγραμματισμός δράσεων για αγωνιστική συμμετοχή και τη γενικότερη επιτυχία της Πανεργατικής Πανελλαδικής Απεργίας και το συλλαλητήριο της 6ης Νοεμβρίου 2013.
Απαιτείται η κοινή δράση όσο γίνεται περισσότερων συναγωνιστών και φίλων.

Πρέπει να απλώσουμε τις ενέργειές μας με νέους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους σε όσο γίνεται περισσότερους συμπολίτες μας. Να οργανωθούμε σε στερεότερες βάσεις, να εντείνουμε τις προσπάθειές μας, ώστε να δυναμώσει η αναγκαία λαϊκή αντίσταση και αντίδραση στους άδικους φόρους, τα χαράτσια κ.λ.π. την αύξηση των τιμών, τη φοροληστεία καθώς και τις απαράδεκτες μνημονιακές πολιτικές της τρόικας που πιστά υλοποιεί η παρούσα δικομματική κυβέρνηση. Η πολιτικές αυτές και η μνημονιακή Κυβέρνηση πρέπει να ανατραπούν.
Πρέπει να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε τις αναγκαίες δράσεις. Κανείς μας δεν περισσεύει. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα.
Είναι λοιπόν απαραίτητο να πάρουμε μαζικά μέρος στη Συνέλευση της Επιτροπής μας. Για να οργανώσουμε τις αναγκαίες τοπικές δράσεις. Η γνώμη όλων και κυρίως η συμμετοχή στη δράση είναι απόλυτα απαραίτητες.
Καλούμε λοιπόν όλους τους συμπολίτες μας στην ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ/ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.00 μ.μ.
ΣΤΟ ΚΑΠΗ του ΑΓ. ΤΡΥΦΩΝΑ
(Αρχιπελάγους & Κ. Αθανάτου)
Έφτασε η ώρα να πούμε ΩΣ ΕΔΩ !
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ σε κυβέρνηση, τράπεζες, ΕΕ, ΔΝΤ
ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ τη δημόσια περιουσία

Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε!
Πρέπει άμεσα να ανατραπούν!

Διαδίδουμε στους συμπολίτες μας - όσο πλατύτερα γίνεται - το Κάλεσμα για την ανοικτή συνέλευση Της Επιτροπής Κατοίκων Γλυφάδας.

Τηλ.: 6945754555, 6946505419, 6936838922
Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας
Ενάντια στο μνημόνιο και τις αντιλαϊκές πολιτικές