Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Ανακόλουθη και αντιφατική τακτική

Όλοι την Κυριακή 16/3 και Δευτέρα 17/3
στις εκδηλώσεις ενάντια στο ξεπούλημα του Ελληνικού,
υπέρ της δημιουργίας του μητροπολιτικού πάρκου
στο χώρο του πρώην αεροδρομίου (γήπεδο Ξιφασκίας)

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ


Ανατροπή στη Γλυφάδα
Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία
Υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Ταστάνης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ
ΤΟΥ κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΚΑΙ Η ΑΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ

Ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Κόκκορης υποτίθεται ότι είναι από τους συνδιοργανωτές και συνυπογράφει το κάλεσμα των τριών όμορων δήμων για τις εκδηλώσεις κοινών δράσεων με τίτλο: «Ελληνικό: η τύχη του στα χέρια μας» που θα πραγματοποιηθούν αυτή την Κυριακή 16/3 και Δευτέρα 17/3 στο χώρο του πρώην αεροδρομίου ( γήπεδο Ξιφασκίας).
Πέραν της συνυπογραφής αυτής και της ανάρτησης μιας απλής ανακοίνωσης στον ηλεκτρονικό ιστότοπο του δήμου στις 12 Φεβρουαρίου, η δημοτική αρχή δεν έχει προχωρήσει σε ουδεμία άλλη ενέργεια για την προπαγάνδιση και την επιτυχία της εκδήλωσης. Έχει αναρτήσει ελάχιστα πανό ενημέρωσης των συμπολιτών μας, ενώ γεμίζει τον τόπο σε κάθε μικρή ή μεγάλη εκδήλωση του δήμου. Δεν έχει κάνει καμία άλλη κίνηση ενημέρωσης των δημοτών και των φορέων της πόλης. Βάλαμε επιτακτικά το θέμα στο Δ.Σ. και εισπράξαμε αόριστες και γενικόλογες απαντήσεις.
Για μας είναι προφανές ότι ο κ. Δήμαρχος θέλει «να απαξιώσει» την εκδήλωση γιατί δεν πιστεύει στο δίκαιο αγώνα των πολιτών των γύρω δήμων που εδώ και χρόνια αγωνίζονται για να αποτρέψουν το ξεπούλημα του χώρου του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού. Ενώ στα λόγια παριστάνει τον αγωνιστή, στην ουσία με τις πράξεις και παραλείψεις του, υπονομεύει το μέτωπο των Δήμων και των πολιτών που παλεύουν για την δημιουργία στο χώρο Μητροπολιτικού Πάρκου Υψηλού Πρασίνου.
Μιας λύσης αναγκαίας, απόλυτα εφικτής και φθηνής, που θα αποτελέσει πόλο αναψυχής για όλο το λεκανοπέδιο,  χώρο πολιτιστικής ανάτασης και άθλησης, και που με ήπια χρήση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων θα αυτοσυντηρείται.   
      
Μιας λύσης που δίνει ανάσα στη μεγαλούπολη, μόνιμες θέσεις εργασίας, αύξηση του προσδόκιμου χρόνου παραμονής των επισκεπτών στην Αττική, χώρους άθλησης, πολιτισμού και εκθέσεων.
Είναι όμως μια  λύση που συγκρούεται με τις πολιτικές της μνημονιακής κυβέρνησης που πιστά υπηρετεί ο κ. Δήμαρχος. Φαίνεται πως η στάση του αυτή, είναι το αντάλλαγμα για το διορισμό του από τη μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου ως μέλους του διοικητικού συμβουλίου της «ΠΑΡΑΚΤΙΟ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΕ».
Είναι η εταιρεία που δημιουργήθηκε για να ξεπουλήσει τα «φιλέτα» του παραλιακού μετώπου κόντρα στα συμφέροντα και τον αγώνα της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών του λεκανοπεδίου.
Εμείς καταγγέλλουμε την αντιφατική αυτή τακτική του δημάρχου Γλυφάδας που στην ουσία «αβαντάρει» την κυβερνητική πολιτική.
 Απορία έχουμε και για τη στάση και των υπόλοιπων δημοτικών κινήσεων που στην πλειοψηφία τους «ποιούν τη νήσσα» και δεν αρθρώνουν ούτε λέξη μπροστά στο επερχόμενο έγκλημα με το ξεπούλημα του «Ελληνικού» έναντι ευτελούς τιμήματος σε εταιρείες συμφερόντων Λάτση.
 Φαίνεται πως θαμπωμένοι από τις ψεύτικες υποσχέσεις για «επενδύσεις» και χιλιάδες θέσεις εργασίας, έχουν ξεχάσει τα φαραωνικά σχέδια κατασκευής μιας νέας πόλης, με τεράστια καταστήματα και καζίνο που σχεδιάζονται και που - αν δεν τους σταματήσουμε - θα βάλουν ταφόπλακα στον αγώνα χιλιάδων συμπολιτών μας από τους γύρω δήμους για τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου.   
Εμείς καλούμε τους συμπολίτες μας να παραμερίσουν τους διπρόσωπους δήθεν αγωνιστές που στην ουσία είναι φανατικοί υποστηρικτές των σχεδίων της Κυβέρνησης και του Λάτση και να εντείνουμε τον αγώνα μας για την αποτροπή του εγκληματικού ξεπουλήματος του χώρου του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού. Αυτό που μπορεί να τους σταματήσει είναι η ευαισθητοποίηση και η κινητοποίηση όλων των πολιτών.
  Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ – ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» συμμετέχει ενεργά στις κινητοποιήσεις του διημέρου που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 16/3 και Δευτέρα 17/3 στο χώρο του πρώην αεροδρομίου ( γήπεδο Ξιφασκίας) και καλεί τους συμπολίτες μας να πάρουν μαζικά μέρος σε αυτές.
Όλοι την Κυριακή 16/3 και Δευτέρα 17/3
στις εκδηλώσεις ενάντια στο ξεπούλημα του Ελληνικού,
υπέρ της δημιουργίας του μητροπολιτικού πάρκου
στο χώρο του πρώην αεροδρομίου (γήπεδο Ξιφασκίας)

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ


ΓΛΥΦΑΔΑ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014