Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ


Η Π.Κ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ Γλυφάδας καταγγέλλει το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την απαράδεκτη αντιμετώπιση και την προσπάθεια υποβάθμιση των Κέντρων Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ που τα οδηγεί στο κλείσιμο.
Εφαρμόζοντας μια απαράδεκτη και αντιλαική πολιτική δεν χρηματοδοτεί τα προγράμματα αυτά που στόχο έχουν την εφαρμογή συμβουλευτικών και προληπτικών παρεμβάσεων στους έφηβους και νέους ώστε να υιοθετήσουν στάσεις ζωής που θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν την μάστιγα των ναρκαωτικών.
Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ κατά επανάληψη έχει εκφράσει στην πράξη την αλληλεγγύη του στον αγώνα των εργαζομένων των ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ που προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανά τα προγράμματα αυτά και να συνεχίζουν να στηρίζουν την νεολαία .
Η Π.Κ ΣΥΝ Γλυφάδας συμπαρίσταται στους εργαζόμενους του Κέντρου Πρόληψης Γλυφάδας-Ελληνικού-Αλίμου -Αργυρούπολης και καλεί κάθε φορέα της πόλης μας να πράξει το ίδιο.
Η συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης πρέπει να γίνει κεντρικό πρόβλημα για το Δημοτικό Συμβούλιο και για κάθε συλλογική κίνηση (Σύλλογοι γονέων-Ένωση Γονέων κλπ).

Η Π.Κ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ