Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

«παιδομάζωμα» της Χρυσής Αυγής




Ένα από τα μέγιστα εγκλήματα που μπορεί να κάνει ένας πολιτικός-έστω δικτάτορας-είναι να στείλει ΑΜΟΥΣΤΑΚΑ παιδιά στο μέτωπο μόνο και μόνο για να σώσει το τομάρι του: το έκανε η πολιτική “ιδιοφυΐα” ,το ίνδαλμα του Κασιδιάρη, ο Χίτλερ! Δοξάστε τους και τους δυό

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
για το «παιδομάζωμα» της Χρυσής Αυγής

Δυστυχώς, φτάσαμε στο σημείο μια εγκληματική συμμορία, όπως η Χρυσή Αυγή να μαζεύει παιδάκια για να τους κάνει πλύση εγκεφάλου με ναζιστική προπαγάνδα. Ο στόχος βέβαια αυτού του σύγχρονου παιδομαζώματος είναι να παραχθούν γενίτσαροι του χιτλερισμού, φανατικοί που θα αποτελούν υποχείρια της καλοζωισμένης ηγεσίας της Χρυσής Αυγής.
Η Χρυσή Αυγή, βέβαια, κάνει τη δουλειά της. Με αυτούς που είναι πραγματικά να απορεί κανείς είναι οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές που την περιβάλλουν με σκανδαλώδη ασυλία, η κυβέρνηση που υιοθετεί την ατζέντα της ενισχύοντας την περαιτέρω, καθώς και μέρος των ΜΜΕ που της κάνουν συστηματικά δωρεάν διαφήμιση.
Είναι καιρός πια να ενεργοποιηθεί μαζικά η ελληνική κοινωνία για να σταματήσουν οι χιτλερικοί την υπονόμευση της ελευθερίας όλων μας.

                   ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                27/02/2013