Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ επιστολή στήριξης στον Τάσο Ταστάνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 
ΣΤΑΘΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ

Σας στέλνουμε συνημμένα την επιστολή στήριξης την οποία έστειλε προς τον υποψήφιο δήμαρχο της δημοτικής μας κίνησης Τάσο Ταστάνη, ο Γλυφαδιώτης  Βουλευτής της Β΄ Αθήνας του  ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Παναγούλης.
Ταυτόχρονα καλεί τους Γλυφαδιώτες να στηρίξουν στις Περιφερειακές εκλογές το ψηφοδέλτιο της Ρένας Δούρου.
Συγκεκριμένα στην επιστολή του ο Βουλευτής αναφέρει:
«…Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαΐου, στηρίζω, ως δημότης Γλυφάδας και βουλευτής, την ανεξάρτητη υποψηφιότητα ως δημάρχου του ΤΑΣΟΥ ΤΑΣΤΑΝΗ με  την «Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία» και συνιστώ, σε όλους τους φίλους και τις φίλες της Γλυφάδας, να ψηφίσουν το ψηφοδέλτιο του, στο οποίο συμμετέχουν πολίτες και από άλλους πολιτικούς χώρους που έχουν διαχωρίσει τη θέση τους από τη μνημονιακή πολιτική.
Ο ΤΑΣΟΣ ΤΑΣΤΑΝΗΣ, διακεκριμένος επιστήμονας, γνωρίζει τα προβλήματα του Δήμου Γλυφάδας  καλύτερα από τον καθένα.
Ταυτόχρονα, πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας ότι οι εκλογές του Μαΐου - δημοτικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές - πρέπει να είναι ενάντια σε εκείνους που εκφράζουν τα κόμματα της διαπλοκής ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ΠΑΣΟΚ.
Για αυτό, στις δημοτικές εκλογές στηρίζουμε τον ΤΑΣΟ ΤΑΣΤΑΝΗ και στις περιφερειακές εκλογές τη ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ. Θα είναι μια απάντηση σε όλους αυτούς που οδήγησαν το λαό στην πείνα και την εξαθλίωση και τον τόπο μας στην καταστροφή.

21 ΦΛΕΒΑΡΗ 2014
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ