Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ (ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ
«ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΑΣΟ ΤΑΣΤΑΝΗ

ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Πριν μερικές μέρες ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία μια πολύμηνη ανοικτή δημοκρατική διαδικασία για την ίδρυση και συγκρότηση της Δημοτικής Κίνησης «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ». Οι συμπολίτες μας ενέκριναν τη «Διακήρυξη Αρχών» και τον «Κανονισμό Λειτουργίας» της Δημοτικής Κίνησης, και επέλεξαν με μυστική ψηφοφορία τον τίτλο της Δημοτικής Κίνησης, τη Συντονιστική της Επιτροπή  και ως υποψήφιο Δήμαρχο τον Αρχιτέκτονα Μηχανικό και νυν Δημοτικό Σύμβουλο Γλυφάδας Τάσο Ταστάνη.
Η «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» έχει σαφή Αριστερό - Ριζοσπαστικό προσανατολισμό, με δημοκρατικά, κινηματικά, οικολογικά, αντισυστημικά, και αντιφασιστικά χαρακτηριστικά και ως αδιαπραγμάτευτο στόχο την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων. Αγωνίζεται να εμπνεύσει την τοπική κοινωνία για να ανατρέψει την απαράδεκτη σημερινή κατάσταση στο Δήμο και τις εφαρμοζόμενες αντιλαϊκές πολιτικές.
Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, υλοποιώντας τις αποφάσεις που πήρε ομόφωνα η Οργάνωση Μελών, συμμετείχαν στις διαδικασίες ίδρυσης και συγκρότησης της και στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις την «ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» και τον επικεφαλής της υποψήφιο δήμαρχο Τάσο Ταστάνη.
Δίνουμε τη μάχη με αξιοπρέπεια και αριστερή ανιδιοτέλεια. Η αριστερά μπορεί και πρέπει να έχει και το ηθικό πλεονέκτημα απέναντι στους πολιτικούς της αντιπάλους. Η οργάνωση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας, θα ενεργοποιήσει όλες της τις δυνάμεις για την επιτυχή πορεία της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», με στόχο τη νίκη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ώστε να επιτευχθεί και η απόλυτα αναγκαία ριζοσπαστική ανατροπή στο δήμο μας που είναι συνυφασμένη με τον πολιτικό μας στόχο της γενικότερης πολιτικής ανατροπής της Κυβέρνησης, των μνημονίων και του Καλλικράτη.

                                         ΓΛΥΦΑΔΑ 3 Φλεβάρη  2014

Το Συντονιστικό της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ