Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Η «Ενωμένη Πόλη» του κ. Κωνσταντάτου, ας απαντήσει λοιπόν για το Σταθμό Διαχείρισης Απορριμμάτων

Αφού δεν κατανοεί η «Ενωμένη Πόλη» του κ. Κωνσταντάτου, 
ας απαντήσει για το Σταθμό Διαχείρισης Απορριμμάτων

Επειδή η «Ενωμένη Πόλη» του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτου αδυνατεί να κατανοήσει τη «δυσνόητη», όπως γράφει, ανακοίνωση της Ν.Ε. Νότιας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ για το πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Επειδή η «Ενωμένη Πόλη» του κ. Κωνσταντάτου κατανόησε πολύ καλά ότι η Ν.Ε. Νότιας Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ επιμένει στην απομάκρυνση του επικίνδυνου για το δημόσιο συμφέρον δημάρχου από την ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕ.

Αντί να μπαίνει στη δοκιμασία κατανόησης μεγάλων κειμένων, ας απαντήσει σ’ αυτό το απλό που απασχολεί τους κατοίκους της πόλης μας:
Συμφωνεί η δημοτική αρχή Ελληνικού-Αργυρούπολης να δημιουργηθεί ο Σταθμός Διαχείρισης Απορριμμάτων στον χώρο του πρώην αεροδρομίου (όπως προτείνει η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ και είχε συμφωνηθεί πέρυσι τον Μάιο από τους τρεις δημάρχους και τον αντιπεριφερειάρχη Νότιας Αθήνας) ή επιμένει να γίνει μέσα στον οικιστικό ιστό τού Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης;

Ελληνικό-Αργυρούπολη 19.11.2016
Οργάνωση Μελών Αργυρούπολης του ΣΥΡΙΖΑ
Οργάνωση Μελών Ελληνικού του ΣΥΡΙΖΑ



ακολούθως ΔΤ ανακοινώσεις και δηλώσεις της Δημοτικής Αρχής Ελληνικού Αργυρούπολης, της δημοτικής παράταξης «Ενωμένη Πόλη» του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτου και του ιδίου


Απόσπασμα από το προ ολίγων ημερών δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής Ελληνικού-Αργυρούπολης με το οποίο παραδέχεται ότι έχει προτείνει τη χωροθέτηση του Σταθμού Διαχείρισης Απορριμμάτων ακόμα και μέσα στον οικιστικό ιστό της πόλης:

Η περυσινή δήλωση του κ. Κωνσταντάτου με την οποία υπαναχωρεί από τη συμφωνία των τριών Δημάρχων και του Αντιπεριφερειάρχη Νότιας Αθήνας να αναζητηθεί χώρος μέσα στο πρώην αεροδρόμιο: