Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΥΜΗΤΤΟΥ

Ανακοίνωση 6.3. 09

Διανύουμε ως γνωστόν από τα μέσα Φεβρουαρίου, την φάση δίμηνης «δημόσιας διαβούλευσης» επί των προτάσεων- αποφάσεων του ΥΠΕΧΩΔΕ για την τροποποίηση του ισχύοντος από το 1978 Προεδρικού Διατάγματος «περί προστασίας του Υμηττού», καθώς και για την κατασκευή νέων αυτοκινητόδρομων στο βουνό. Κατά συνέπεια οι αντιδράσεις μας χρειάζεται να κλιμακωθούν τώρα.

Η «Διαδημοτική», μετά την εκδήλωση πού διοργάνωσε με επιτυχία στις 22/2 στην Ηλιούπολη, συμμετέχει σε μια σειρά άλλες ενημερωτικές εκδηλώσεις που προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα, όπως:

-Την Κυριακή 8/3, στις 10.30πμ, στην εκδήλωση για τις επιπτώσεις της επέκτασης της Περιφ. Λεωφόρου Υμηττού στην περιοχή Αγ. Παρασκευής Ελληνικού, που οργανώνεται από τον Δήμο Ελληνικού και τον Σύλλογο «ΠΡΟΟΔΟΣ» στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Αγ. Παρασκευής Ελληνικού.

-Την Κυριακή 8/3,στις 11.00πμ, στην Ηλιούπολη, στην συμβολή των Λ Ηρώων Πολυτεχνείου- Θράκης και Λ. Αργυρουπόλεως (πλησίον ΚΥΤ), για τις επιπτώσεις από τη δημιουργία στη περιοχή αυτή «Ημικόμβου» της ΝΔ Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού.

Η εκδήλωση οργανώνεται από την «Επιτροπή Ηλιούπολης ενάντια στους νέους αυτοκινητόδρομους στον Υμηττό».

Το (προσωρινό) Συντονιστικό της Διαδημοτικής