Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ

Βαρύγδουπη δήλωση της κας Μαίρης Παπάζογλου, Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου στην Γλυφάδα, σε μια προσπάθεια να αιτιολογήσει το ενοίκιο των 25000 ευρώ (καλά ακούσατε 25000 ευρώ τον μήνα)"..άλλωστε ο πολιτισμός κοστίζει" (Εφημ. Ανταποκριτής,φύλλο Φεβρουαρίου 2009).
Κυρία Παπάζογλου πόσα θέλετε να μας τρελάνετε;Πιθανόν για σας 25000 ευρώ να μην είναι τίποτα ,για τον λαό της Γλυφάδας είναι πολλά τα λεφτά πάρα πολλά. Και ειδικά σε μια εποχή όπου η οικονομική κρίση φέρνει ανεργία και όλο και περισσότερη φτώχεια σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας.
Και πρέπει να σας ενημερώσουμε κυρία Παπάζογλου ότι και στην πόλη μας τα οικονομικά προβλήματα των συμπολιτών μας θα αυξηθούν σε τέτοιο βαθμό που το ποσό που θα δαπανηθεί για το Πολιτιστικό Κέντρο είναι ιδιαίτερα προκλητικό.
Ο πολιτισμός παράγεται με πολλούς τρόπους και δεν είναι ανάγκη να κοστίζει, όπως υποστηρίζει η κα Παπάζογλου,δηλαδή η Δημοτική Αρχή.
Ως δημότης αυτής της πόλης έχω την απαίτηση τα χρήματα μου,όπως και των υπολοίπων συμπολιτών μου να μην σπαταλούνται σε ενοικιάσεις πολυτελών κτιρίων,δήθεν για να παράγεται "πολιτισμός"