Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Δημόσιας Τάξης ο Πρετεντέρης!

Διασκεδαστική η παράσταση που παρακολούθησε το εικοσιτόσο τοις εκατό των Ελλήνων τηλεθεατών το βράδυ της Πέμπτης στο κεντρικό δελτίο του Mega.

Στο ένα παράθυρο (στο κέντρο κάτω) ο νέος εθνικός σερίφης να προσπαθεί να εξηγήσει τα ανεξήγητα για τη συμπεριφορά των υφισταμένων του στο βιβλιοπωλείο των Εξαρχείων και να ασχολείται αποκλειστικά «με τον κ. Τσίπρα» (ασχέτως αν μας εξήγησε πως «τιμά τον ΣΥΡΙΖΑ» και μπλα μπλα). Δηλαδή πάλι ο Τσίπρας φταίει που αντέδρασε γιατί οι κάφροι συλλάβανε (του χρωστάνε προφανώς) τον Παπαχρήστο;

Αλλά τελοσπάντων ο Χρυσοχοΐδης αυτός ήταν, αυτός θα μείνει: His master’s voice. Ούτε που άφησε τον κ. Παύλο Τσίμα να τον ρωτήσει γιατί πρέπει οι ελληναράδες υφιστάμενοί του να ξεσκίζουν λεκτικά όποια κοπέλα τολμήσει να περάσει από δίπλα τους. Αποκάλεσε και τρελό (ενόψει δίκης;) τον αστυνομικό που δολοφόνησε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο. Στο κάτω κάτω υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι. Και ο πιστολέρο μπάτσος, ε πολίτης είναι κι αυτός.

Επειδή όμως το κενό του αλήστου μνήμης υπουργείου Δημόσιας Τάξης ενοχλεί τους νοικοκύρηδες, ο εκ δεξιών τής κ. Τρέμη (εξ αριστερών για μας) με ύφος τουλάχιστον εθνικού δικαστή έσπευσε να δείξει την ανησυχία του μήπως και δεν αντιμετωπίσουν κατάλληλα οι προστάτες μας όσους διαφωνούν με τη δική του αισθητική και αίσθηση περί ελευθερίας. Και «έσκισε τα ρούχα του» που ο Τσίπρας παρομοίωσε την κατάσταση στα Εξάρχεια με τη Λωρίδα της Γάζας. Ο καλός πολίτης Πρετεντέρης, που όταν βρίσκεται εν οργή συμπεριφέρεται σαν βικτωριανή δέσποινα (πετώντας πλαστικά και όχι γυάλινα μπουκάλια στους διαιτητές).

Δεν του το δίνουν το ρημάδι το ΥΔΤ να ηρεμήσει;

Κλέαρχος Τσαουσίδης
Απο την ΑΥΓΗ