Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Ανοιχτή Πολιτική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ: Ένας χρόνος Αριστερά - Ένας χρόνος Μάχη - Προχωράμε


Ανοιχτή Πολιτική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ: Ένας χρόνος Αριστερά - Ένας χρόνος Μάχη - Προχωράμε:

"1 ΧΡΟΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, 1 ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΧΗ. Προχωράμε":   Ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση  θα πραγματοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 24/1/2016 στο Γήπεδο Tae Kwon Do, (Φάληρο)  στις 18.30  με ομιλητή  τον Αλέξη Τσίπρα.

25 Γενάρη 2015 – Άνοιξε ένα νέο μεγάλο κεφάλαιο για την αλληλεγγύη, τη δημοκρατία, την κοινωνική δικαιοσύνη στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Η πρώτη κυβέρνηση της Αριστεράς ανέλαβε να σταματήσει την κοινωνική λεηλασία και να φέρει τον λαό στο προσκήνιο.
Από την πρώτη μέρα βρεθήκαμε απέναντι σ' ένα συνασπισμό ντόπιων και ξένων συμφερόντων, απέναντι στα ΜΜΕ και τους εκπροσώπους της ολιγαρχίας.
Συγκρουστήκαμε - Ορθώσαμε ανάστημα – Γράψαμε ιστορία. Ο ελληνικός λαός έγινε συνώνυμο του αγώνα και της περηφάνιας σε όλο τον κόσμο.
Την κρίσιμη στιγμή αντέξαμε. Αναλάβαμε την πατριωτική ευθύνη να παραμείνει η χώρα ζωντανή.
Ο λαός εμπιστεύτηκε ξανά τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αποτελεί τη μόνη αξιόπιστη πολιτική δύναμη και εγγύηση ότι θα βγούμε από την κρίση, με την κοινωνία όρθια. Γιατί η κυβέρνηση απέδειξε ότι ακόμα και μέσα σε ένα ασφυκτικό πλαίσιο, μπορούν να υλοποιηθούν πολιτικές που έχουν στο επίκεντρο τις κοινωνικές ανάγκες.
Βάζουμε τέλος στην ασυλία των ισχυρών. Υπερασπιζόμαστε τους αδύναμους συμπολίτες μας. Στηρίζουμε το κοινωνικό κράτος, τη δημόσια παιδεία και το δημόσιο σύστημα υγείας. Μεταρρυθμίζουμε ριζικά τη δημόσια διοίκηση. Ενισχύουμε τη διαφάνεια και την αποτελεσματικότητα. Δημιουργούμε θέσεις εργασίας και αναπτυξιακή δυναμική για τη χώρα.
Προχωράμε μπροστά. Δεν θα μας σταματήσουν οι εκβιασμοί του μιντιακού κατεστημένου και της ολιγαρχίας που επιδιώκουν να απολαμβάνουν τα προνόμια των προηγούμενων χρόνων. Δεν θα μας σταματήσει το παλιό κατεστημένο που ψάχνει δεκανίκια στα πρόσωπα του χθες.
Πριν 12 μήνες χαράξαμε τον δρόμο για την αμφισβήτηση της λιτότητας ως κυρίαρχης αντίληψης στην Ευρώπη. Τώρα πια δεν είμαστε μόνοι. Πληθαίνουν οι φωνές που υποστηρίζουν ότι αυτό το τείχος πρέπει να πέσει. Συνεχίζουμε με παλιούς, αλλά και νέους σύμμαχους για μια Ευρώπη των κοινωνικών δικαιωμάτων.
Έχουμε κι άλλες κρίσιμες μάχες μπροστά μας. Στήριγμά μας ήταν και παραμένει η κοινωνία.
Προχωράμε με πείσμα και αυτοπεποίθηση. Γιατί, ένα είναι σίγουρο: Οι αγώνες και οι κόποι του λαού μας για το δίκιο, τη δημοκρατία, τη λαϊκή κυριαρχία δεν θα πάνε χαμένοι. Θα νικήσουμε.

Η πρόσβαση στο Tae Kwon Do για την ανοιχτή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ