Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2007

Όταν έφτασε το είδος pasocus- pasocus


να τόσο δα χαρτάκι κι από κάτου καδρονάκι- τί είναι; ου κνίτης.

μια τόση δα σημαία σε σανίδα θαραλέα- τί είναι; ου πασόκους.

περάσαμε μεπιτυχία το τέστ γνώσεων , πάμε στην αφήγηση τώρα.

----------------------

Μια γλυκειά ηρεμία (παρά τις μεγάλες ποσότητες μπλέκηδων και πυρίμαχων μπάτσων) επικρατούσε όξου απτην αμερικανική πρεσβεία γύρω στην ώρα (δε θυμούμαι ακριβώς..) κι ενόσω μόλις είχαν περάσει τα επαναστατικά μπλοκ του συνασπισμού και αναμένονταν τα ντούρα επαναστατικά μπλοκ του κκε.

Πλην ενδιαμέσως των επαναστατώνς, είχανε παρεισφρύσει μάζες ενός προστατευόμενου είδους της νεολαίας pasocus -pasocus. Ήσαντε γύρω στους 462, 6 (το 0,6 αφορά ένα γκαβό πασοκίδιο, αλλά τέλος πάντων).

Το συγκεκριμένο είδος έμοιαζε πάρα πολύ με τον πινόκιο, καθώς του φύτρωνε πλην των 4 κανονικών του μέλων και ένα 5ο -ένα΄τοοόοοσοο στυλιάρι.

Ομολογουμένως δεν ήσαντε σαν πέρισι με συνοδεία νταβατζήδωνε από εβγενή νυχτερινά μαγαζιά (μάλλον θα τους διέγραψε ο Γιωργάκης , γιατί την περασμένη κυριακή ψηφίσανε βενιζέλο). Τους αρκούσε η προστασία των πυρίμαχων ματάδωνε, που οι περισσότεροι έχουνε να ξεπληρώσουν στο πασόκ και το ρουσφέτι του διορισμού στην ελας.

Μαφτά και με τάλλα, το προστατεβόμενο είδος έφτασε ημιχεσμένο στην μαβίλη , όπου ομολογούμενα δεν είχε στηθεί και καμιά υποδοχή του από αντι- οικολόγους όπως άλλα , καλά, χρόνια.

Είχαν ξεμείνει απλά αρκετοί ακροαριστεροί αλητήριοι και άλλος κοσμάκης.

Ωστόσου , μόλις έφτασαν οι πράσινες καρέτες, ξέσπασε ένα σημαντικό "ου" και άλλα χαρμόσυνα επιφωνήματα, ενώ ένα σύνθημα που κάτι έμπλεκε τους πασόκοι με τους αμερικανοί (δεν το θυμούμαι ακριβώς , αλλά ψάχνουντας στη βιβλιογραφία έμαθα ότι τά'χει τα χρονάκια του και είανι απτην εποχή της παράδοσης Οτσαλάν) ξεκίνησε αφθορμήτως από τρεις συντρόφοι αλητήριοι ακροαριστεροί και έγινε κτήμα του κόσμου.

Μόνο με τας φωνασκίας οι καρέτες -pasocus, τα παίξασι και στριμώχτηκαν περισσότερο αγκαλιά με τους πυρίμαχοι μπάτσοι.

Εκεί , φάγανε μετρημένα 3,08 μπουκαλάκια νερό και , ίσως κανένα λαχανικό.

Ήσαντε το μοναδικό μπλοκ που έφυγε απτη Σούτσου , με προθυμία των πυρίμαχων να τους κάνουν τον τροχονόμο.

Άμα μετά έτρεξε πολύς κόσμος πίσω τους , στέλνοντας 2, 3 δροσιστικά νεράκια ακόμη , οι πυρίμαχοι εκλείσανε τη σούτσου για να πάνε τα προστατεβμένα είδη καλιά τους.

Αφτα τρέξανε χοντρικά και το νέο είδος pasocus-pasocus-pinokious -styliarious είναι πια γεγονός.

Στις φωτογραφίες είναι εμφανή και τα στυλιαράκια και η προστασία από τους μπάτσοι , αλλά κρυμένες οι φάτσες πίσου από πράσινο σπρέϋ.

ΠΗΓΗ:athens indymedia