Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Όλες και όλοι στην Απεργία Πέμπτη 18/10



ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
ΚΑΛΕΣΜΑ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ
Η «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ & ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ»  καλεί τους Γλυφαδιώτες σε μαζική συμμετοχή στην Γενική Απεργία και αγωνιστική απεργιακή συγκέντρωση στις 18 Οκτώβρη στο κέντρο της Αθήνας.
H συγκυβέρνηση της «τρόικας εσωτερικού» ετοιμάζεται να ψηφίσει στην Βουλή, ένα ακόμη νέο πακέτο λεηλασίας και χρεοκοπίας για τον λαό. Παράλληλα ξεπουλάει το δημόσιο πλούτο καταστρέφοντας μια ολόκληρη γενιά. Την ίδια ώρα που ετοιμάζεται να κάνει νέες περικοπές πολλών δις ευρώ σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές παροχές, σε συμφωνία με την τρόικα χαρίζει 500 εκατ. ευρώ στους τραπεζίτες.
Αν περάσουν και εφαρμοστούν τα νέα επώδυνα μέτρα, το επίπεδο της ζωής μας θα επανέλθει στις συνθήκες της δεκαετίας του ’50 και του ’60. Θα ζήσουμε σε μια διαφορετική Ελλάδα, με φτώχεια, εκτεταμένη ανεργία και εξαθλίωση.
Όλοι μας, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι, νέοι και νέες, όλη η κοινωνία που θυσιάζεται στο βωμό των νεοφιλελεύθερων πολιτικών του μνημονίου, πρέπει να κάνουμε δική μας υπόθεση τον αγώνα προκειμένου να μην περάσουν τα νέα βάρβαρα μέτρα και να ανατραπεί αυτή η Κυβέρνηση και αυτή η πολιτική που οδηγεί την κοινωνία στην καταστροφή.
ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ
ΑΓΩΝΑΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΡΗΞΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Δεν μας ταιριάζει μια τέτοια ζωή. Αυτή την ώρα πρέπει να βγούμε όλοι στους δρόμους και να πάρουμε μαζικά μέρος στην Απεργία στις 18 Οκτώβρη και στη αγωνιστική συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας. Να συγκροτήσουμε το αναγκαίο ενωτικό, ταξικό και αγωνιστικό μέτωπο για την ανατροπή των βάναυσων πολιτικών που μας ρημάζουν.
Είναι η μοναδική ελπιδοφόρα διέξοδος που έχει απομείνει απέναντι στην τρικομματική συγκυβέρνηση, τους εργοδότες, την Ε.Ε. και το ΔΝΤ.
Την Πέμπτη στις 18 Οκτώβρη
Συμμετέχουμε στην γενική απεργία
& την απεργιακή συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ  ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΣΤΙΣ 10:00π.μ. στον σταθμό του ΜΕΤΡΟ στον Αγ. Δημήτριο(LIDL)

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17/10
ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΓΕΦΥΡΑΚΙ ΣΤΙΣ 19:00 (Γούναρη & Κύπρου)

Όλοι μαζί Μπορούμε να τους σταματήσουμε
Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας
Ενάντια στο μνημόνιο και τις αντιλαϊκές πολιτικές
http://epitropiglyfadas.blogspot.gr/  epitropi@gmail.com