Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε!



ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 2/10/2012 ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Μετά από δύο και πλέον χρόνια μνημονιακών πολιτικών η χώρα είναι στα όρια της κατάρρευσης, οι άνεργοι κοντεύουν το ενάμισι εκατομμύριο, εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο και εκατομμύρια συμπατριώτες μας αντιμετωπίζουν άμεσα το φάσμα της πείνας. Αντί όμως να έρθει η περιβόητη ανάπτυξη, το μόνο που βλέπουμε είναι εξοντωτικοί φόροι και ανελέητες περικοπές.

Έφτασε η ώρα να πούμε ΩΣ ΕΔΩ !
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!

Η «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ & ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ» συμμετέχοντας στην Πανελλαδική κινητοποίηση των επιτροπών ενάντια στα χαράτσια στις κατά τόπους εφορίες, διοργανώνει μαζί με την «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ» αγωνιστική κινητοποίηση στην ΔΟΥ Γλυφάδας την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012 στις 10.00 π.μ.  και καλεί τους Γλυφαδιώτες σε μαζική συμμετοχή στην παρέμβασή μας αυτή.
Όλοι μας, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι, νέοι και νέες, όλη η κοινωνία που θυσιάζεται στο βωμό των νεοφιλελεύθερων πολιτικών του μνημονίου, πρέπει να αναδειχθούμε σε πρωταγωνιστές των αντιστάσεων και να συγκροτήσουμε το αναγκαίο ενωτικό, ταξικό και αγωνιστικό μέτωπο για την ανατροπή των βάναυσων πολιτικών που μας ρημάζουν.
Είναι η μοναδική διέξοδος ελπίδας για τους εργαζόμενους, που βρίσκονται καθημερινά στο στόχαστρο της τρόικας εσωτερικού - εργοδοτών – Ε.Ε. – ΔΝΤ που όλοι μαζί, έχουν συγκροτήσει ένα ενιαίο μνημονιακό πολιτικό κέντρο και μετατρέπουν τη χώρα μας σε σύγχρονο σκλαβοπάζαρο της Ευρώπης.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΑΓΩΝΑΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΡΗΞΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 2/10
ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΣΤΙΣ 10:00π.μ. στη ΔΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (ΓΟΥΝΑΡΗ 227)

Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε!

Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας
Ενάντια στο μνημόνιο και τις αντιλαϊκές πολιτικές
http://epitropiglyfadas.blogspot.gr/ - epitropi@gmail.com