Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Το πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού ανήκει στους κατοίκους όλου του λεκανοπεδίου


Τάσος Ταστάνης δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας και μέλος της Επιτροπής Αγώνα για τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου στις εγκαταστάσεις του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού.
“Βρεθήκαμε εδώ για να δώσουμε ένα εξώδικο στην Ελληνικό ΑΕ, απάντηση στο εξώδικο το οποίο έχει στείλει για την άμεση απομάκρυνση των δυο πολιτιστικών συλλόγων και όχι μόνο. Δυστυχώς δεν ήρθε κανένας από τη διοίκηση παρά μόνο ένας μηχανικός ο οποίος δεν είχε καμία αρμοδιότητα.Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τη διοίκηση έβαλαν μια νέα παράμετρο στη συζήτηση.
Aν θέλουν οι σύλλογοι να παραμείνουν στις εγκαταστάσεις του πρώην αεροδρομίου θα πρέπει να υπογράψουν μισθωτήρια συμβόλαια με την Ελληνικό ΑΕ με ενοίκιο, γεγονός που δίνει στην εταιρία τη δυνατότητα να θεωρηθεί ότι ο χώρος της ανήκει και ανά πάσα στιγμή να ζητήσει με έξωση την απομάκρυνσή τους.Θεωρούμε ότι είναι ένα απαράδεκτο γεγονός και ότι ο χώρος εδώ ανήκει στο δημόσιο και στους κατοίκους όλου του λεκανοπεδίου”.
ΒΙΝΤΕΟ:Μάνθος Ζαμπίτογλου http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zwTVyEQ0cUs

ΠΗΓΗ 

 http://geitoniamou.gr/2012/09/i-elliniko-ae-zita-misthotiria-simvolea-apo-tous-sillogous-pou-stegazonte-stis-egkatastasis-tou-proin-aerodromiou-video/