Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Διαδικτυακή συνέντευξη Αλ. Τσίπρα στις 5/6

Με μια διαδικτυακή συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Στέλιο Κούλογλου αλλά σε ερωτήματα που υπέβαλαν και υπερψήφισαν πολίτες - χρήστες του διαδικτύου επιλέγει να ολοκληρώσει την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας στις 21:30 της Παρασκευής 5 Ιουνίου.

Πρόκειται για την 3η κατά σειρά ανοιχτή διαδικτυακή συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα ύστερα από την πρώτη στα ελληνικά χρονικά συνέντευξη πολιτικού προσώπου στο διαδίκτυο ήδη από τις 7/1/08 μέσω radiobubble.gr και τη δεύτερη στις 15/2/09, τελευταία ημέρα του 5ου διαρκούς συνεδρίου του ΣΥΝ μέσω tvxs.gr.

Tη φορά αυτή η συνέντευξη θα λάβει χώρα στο studio της WebTV του ΣΥΡΙΖΑ -μια νέα πρωτοβουλία που επιχειρεί να διανοίξει γέφυρες ουσιαστικής, άμεσης και πλουραλιστικής επικοινωνίας με τους πολίτες/ψηφοφόρους που εγκαινιάστηκε από αυτήν την προεκλογική περίοδο- και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το syriza.eu, το blog.syriza.eu, το tvxs.gr αλλά και οποιοδήποτε μέσο επιθυμεί να αναμεταδώσει το live-video που θα διατίθεται ελεύθερα για αυτό το σκοπό.

Η υποβολή και ψήφιση των ερωτήσεων διεξάγεται στο http://debate.uservoice.com/pages/19576 μέχρι τiς 21:30 της Πέμπτης 4/6 και τη σταχυολόγησή τους έχει αναλάβει το deb8.gr, η ανεξάρτητη διαδικτυακή πρωτοβουλία που μεταξύ άλλων κατάφερε να συγκεντρώσει δημόσια προσβάσιμα τα πολιτικά προγράμματα όλων των κομμάτων και διοργάνωσε το κατά γενική ομολογία επιτυχημένο διαδικτυακό debate των πολιτικών αντιπροσώπων όλων των κομμάτων την Τετάρτη 3/6.

- Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ζωντανά σε video-layer που θα περιληφθεί στην κορυφής αυτής της ανάρτησης στον προβλεπόμενο χρόνο

- Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης θα υπάρχει η δυνατότητα live σχολιασμού μέσω twitter στα #deb8, #eu09, #syriza