Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Αποχή = Ανοχή: Μάθε που ψηφίζεις

Στα μπάνια επιχειρούν να στρέψουν τη δυσαρέσκεια των πολιτών τα δύο μεγάλα κόμματα ελπίζοντας ότι από τη χαμηλή συμμετοχή στις εκλογές θα επωφεληθούν τα ίδια, καθώς το αποτέλεσμα των εκλογών υπολογίζεται επί των ψηφισάντων και όχι επί των εγγεγραμμένων.

Την Κυριακή, όσοι παίζουν με την κρίση και όσοι τη βλέπουν ως μια ευκαιρία να κόψουν θέσεις εργασίας και κοινωνικές δαπάνες για να ενισχύσουν τις τράπεζες, πρέπει να λάβουν σαφή απάντηση:

Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ: Παλεύουμε για μια δημοκρατική, κοινωνική, οικολογική Ευρώπη. Στην οποία αξίες θα είναι οι ανθρώπινες ανάγκες, η σταθερή απασχόληση, η κοινωνική αλληλεγγύη και όχι ο πλούτος των επιχειρήσεων.

Μαθε που ψηφίζεις: Στο syriza.eu μπορείτε να αναζητήσετε το εκλογικό σας κέντρο και να μάθετε που ψηφίζετε. Στην ενότητα Μάθε που ψηφίζεις , μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών και συμπληρώνοντας μία απλή φόρμα με ονοματεπώνυμο, όνομα πατέρα, μητέρας και έτος γεννήσεως, με ένα κλικ μπορείτε να βρείτε τον δήμο, το εκλογικό σας κέντρο καθώς και το εκλογικό σας μητρώο.

Γίνε κι εσύ εκλογικός αντιπρόσωπος: Η παρουσία εκλογικών αντιπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ στα εκλογικά κέντρα άνα την επικράτεια, είναι παράγοντας σημαίνουσας βαρύτητας για την εκλογική μάχη της Κυριακής. Για όσους θέλουν να συμβάλουν διασφαλίζοντας την ανατρεπτική ψήφο στην εκλογική διαδικασία, το syriza.eu, τους παρέχει τη δυνατότητα να το κάνουν. Στην ενότητα Γίνε εκλογικός αντιπρόσωπος, όσοι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ επιθυμούν, μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα επικοινωνίας (εκλογική περιφέρεια, πόλη, ονοματεπώνυμο. email και τηλέφωνο) και άμεσα να οριστούν ως αντιπρόσωποι στις ευρωεκλογές της Κυριακής. Για τις υποσρεώσεις των εκλογικών αντιπροσώπων πατήστε ΕΔΩ.